ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΡΑΜΑ & ΑΞΙΕΣ

AVEL > ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΡΑΜΑ & ΑΞΙΕΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΡΑΜΑ & ΑΞΙΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ AVEL

Εμπνέουμε και αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα μέσα από πρωτοπόρες εξειδικευμένες Ά ύλες, υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας αντανακλά τους 3 βασικούς πυλώνες-πυρήνες της Επιχειρηματικής μας Φιλοσοφίας: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην αντίστοιχη ενότητα ‘Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας‘.

 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι παρακάτω έξι αξίες ενσωματώνονται σε ό, τι κάνουμε: Στον τρόπο που εργαζόμαστε, αλληλεπιδρούμε και οικοδομούμε σχέσεις με όλους τους εταίρους μας.

ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ

Δεν είμαστε απλώς μια εμπορική εταιρία αλλά μια συμβουλευτική και η ικανοποίηση όλων των πελατών μας βρίσκεται στην καρδιά της ύπαρξής μας.    

ΠΑΘΟΣ

Αγαπάμε και πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Το πάθος μας είναι η κινητήριος δύναμη για να κάνουμε το extra mile και να ‘μεταμορφώσουμε’ τις καθημερινές εμπειρίες των καταναλωτών!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

H ομαδικότητα και και καλλιέργεια συνθηκών win-win είναι στο DNA μας. ΜΑΖΙ μαθαίνουμε περισσότερα, εμπνέουμε ο ένας τον άλλον, επιλύουμε προβλήματα γρηγορότερα, αναπτυσσόμαστε σταθερά και συν-δημιουργούμε κορυφαίες λύσεις!

ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ

Θέτουμε όλο και υψηλότερους στόχους. Αφοσιωμένοι στη Στρατηγική Επέκτασης μας, είμαστε ενθουσιώδεις επιχειρηματίες και συνεχώς αξιολογούμε νέες ευκαιρίες, παίρνουμε υπολογισμένο ρίσκο και επεκτείνουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜIΑ

Η  περιέργεια και ο ‘οut-of-the-box’ τρόπος σκέψης μας χαρακτηρίζουν. Αμφισβητούμε το status quo και αξιολογούμε συνεχώς νέες ιδέες και προσεγγίσεις που πιθανό να βοηθήσουν τους πελάτες μας να αποκτήσουν επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

H αξιοπιστία και η διαφάνεια σφραγίζουν τις συνεργασίες μας. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να κοιτάξουμε τους πελάτες μας στα μάτια γιατί τους προσφέρουμε λύσεις που τηρούν τις υποσχέσεις τους. Και η αναγνώρισή τους είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για μας!

ΟΡΑΜΑ

Ένας κόσμος όπου τα προϊόντα καθημερινής χρήσης κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών, επειδή κρατούν τις υποσχέσεις τους και αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις.

Η επίτευξη των ακόλουθων ενδιάμεσων στόχων, μας βοηθά στο να εκπληρώσουμε το Όραμα μας:

Να είμαστε η Νο1 επιλογή των πελατών μας για την Ανάπτυξη Πρωτοπόρων Νέων Προϊόντων.
Να είμαστε οι πρώτοι που λαμβάνουν ενημέρωση για τα Νέα Projects των πελατών μας.
Να βλέπουμε τα προϊόντα που περιέχουν τις Ά ύλες μας να γίνονται Ηγέτες της Aγοράς.

Δεσμευόμαστε στο να προσφέρουμε ανεπανάληπτες προϊοντικές εμπειρίες στους καταναλωτές!

Η AVEL είναι ο αξιόπιστος προμηθευτής της επιλογής σας για εξειδικευμένες Ά ύλες/συστατικά για προϊόντα καθημερινής χρήσης.