ΚΑΡΙΕΡΑ

AVEL > ΚΑΡΙΕΡΑ

MIA ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ AVEL

Ανακαλύψτε τους πολλούς  λόγους για τους οποίους το AVEL προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον απασχόλησης για να ξεκινήσετε ή να ωθήσετε παραπέρα την καριέρα σας.

1. Απεριόριστες ευκαιρίες ανάπτυξης

Η συνεχής εκμάθηση, ανάπτυξη και περαιτέρω εξειδίκευση των ανθρώπων μας αποτελούν βασικές αρχές μας. Οι άνθρωποι μας μαθαίνουν on-the-job, μέσα από τη διαχείριση της μεγάλης γκάμας των προϊόντων μας, της ποικίλης πελατειακής βάσης και αγοράς όπου δραστηριοποιούμαστε. Εκτός αυτού, τους προσφέρουμε τακτικά στοχευμένες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια και τους ενθαρρύνουμε να μοιράζονται τις φιλοδοξίες και επιθυμίες τους σχετικά με τη προσωπική τους κατάρτηση και ανέλιξη.

2. Πνεύμα ομαδικότητας

Ενθαρρύνουμε την ομαδική εργασία μέσα από ανταλλαγή απόψεων και συμβουλών, αμφισβήτηση, και από κοινού επίλυση προβλημάτων, καθώς πιστεύουμε ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας. Επιπλέον, επειδή ξέρουμε καλά ότι η ικανοποίηση και η κινητοποίηση στον επαγγελματικό χώρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με φιλικά, συνεργατικά περιβάλλοντα.

3. Ανταμοιβή

Στην AVEL γνωρίζεις ότι το ταλέντο και η αφοσίωσή σου θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν, υλικά, επαγγελματικά (ανέλιξη-καριέρα) και ηθικά. Ουσιαστικό κομμάτι της ηθικής ανταμοιβής προκύπτει και από την αναγνώριση των ίδιων των πελατών μας για την αποτελεσματικότητα των λύσεων και την ποιότητα της εξυπηρέτησης που τους παρέχουμε.

4. Σεβασμός & Ενδυνάμωση

Σεβόμαστε το διαφορετικό τρόπο εργασίας του καθενός και προωθούμε την αυτονομία και την ευελιξία. Παρέχουμε ένα ελεύθερο πεδίο δράσης, όπου κανείς δεν πρόκειται να σε περιορίσει εάν θέλεις να καταπιαστείς με κάτι και να εξελιχθείς.  Στην AVEL, μπορείς να μοιραστείς ανοιχτά τις απόψεις και τις ανάγκες σου και θα ληφθείς σοβαρά για αυτές.

 

5. Έκθεση στις διεθνείς αγορές

Μέσω της παγκόσμιας παρουσίας της, η AVEL δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να συνεργαστούν με προμηθευτές και πελάτες από πολλές διαφορετικές χώρες. Έτσι, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους σε επίπεδο τεχνογνωσίας, ποικιλίας επιχειρηματικών προσεγγίσεων, διαπολιτισμικής αλληλεπίδρασης, γνώσης των παγκόσμιων τάσεων της αγοράς κ.α.

6. Διαφορετικότητα

Είμαστε μια ποικιλόμορφη ομάδα από junior και senior experts που απασχολούνται στην AVEL από 6 μήνες μέχρι πάνω από 15 χρόνια! Στην ομάδα μας υπάρχει χώρος τόσο για τους έμπειρους, ‘ώριμους’ ειδικούς όσο και τους νέους, φιλόδοξους επαγγελματίες που θα εμπνεύσουν φρέσκες ιδέες, προσεγγίσεις και θα φέρουν ενθουσιασμό. Διασφαλίζουμε παράλληλα τη συνεχή ροή γνώσεων και ιδεών προς όφελος όλων.

7. Άριστο προϊόν

Οι εργαζόμενοι μας είναι αφοσιωμένοι στην παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Οι ίδιοι πιστεύουν και είναι περήφανοι για αυτό που αντιπροσωπεύουν.

Το 2017 και με 15 πλέον μέλη, η AVEL γιόρτασε 30 χρόνια επιτυχιών!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ AVEL

Ρωτήσαμε τους ανθρώπους μας: “Τί εκτιμάτε περισσότερο στην AVEL;”