ΠΡΟΦΙΛ AVEL

AVEL > ΠΡΟΦΙΛ AVEL

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η AVEL είναι ένας πρωτοπόρος προμηθευτής εξειδικευμένων      Ά υλών/ συστατικών για μια ευρεία γκάμα καθημερινών καταναλωτικών προϊόντων: Tρόφιμα, Προϊόντα Ομορφιάς & Καλλυντικά, Απορρυπαντικά & Λοιπά Προϊόντα, Συμπληρώματα Διατροφής και Φάρμακα & Ενέσιμα Προϊόντα.

ΜΟΝΟ εξειδικευμένες Ά ύλες

Στην AVEL εμπορευόμαστε μόνο εξειδικευμένες και επιλεγμένες Ά ύλες και αποτελεί στρατηγική μας επιλογή να μην δραστηριοποιηθούμε στο χώρο των commodities. Αυτό συνάδει με την υπόσχεσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμες λύσεις με προστιθέμενη αξία για την ανάπτυξη διαφοροποιημένων προϊόντων που τηρούν τις υποσχέσεις τους και, επομένως, εξασφαλίζουν τη σταθερή προτίμηση των καταναλωτών.

Ο αξιόπιστος προμηθευτής της επιλογής σας

Η AVEL δεν είναι απλά μια εμπορική εταιρεία, αλλά μια συμβουλευτική εταιρεία που επενδύει στην υψηλή τεχνογνωσία και συνεχή υποστήριξη των πελατών της.

Χτίζουμε αληθινές συνεργασίες με όλους τους πελάτες μας, ακούγοντας τις ανάγκες τους, προβλέποντας ευκαιρίες και προλαμβάνοντας προκλήσεις, συμβουλεύοντάς τους και συν-δημιουργώντας νέα ή καλύτερα προϊόντα που παρακολουθούμε καθ΄όλο τον κύκλο ζωής τους. Μέσω αυτής της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας, έχουμε επιτύχει να γίνουμε ο αξιόπιστος προμηθευτής που επιλέγουν όλο και περισσότερες επιτυχημένες επιχειρήσεις στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε. Με ιστορία που ανατρέχει στο 1987 και με έδρα στην Αθήνα, είμαστε υπερήφανοι που η AVEL είναι σήμερα μια υγιής εταιρεία που για περισσότερο από 30 χρόνια συνεχίζει να επεκτείνεται γεωγραφικά και να αναπτύσσεται οικονομικά, ακόμη και κατά τη διάρκεια των ετών της σοβαρής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΟ VIDEO

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με ΟΛΟΥΣ τους πελάτες μας.

Η πελατο-κεντρική μας φιλοσοφία είναι “βασίζεται” πάνω σε 3 πυλώνες:

1. ΠΡΟΙΟΝΤΑ

2. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

3. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μάθετε περισσότερα…

Μεγάλη γκάμα ποιοτικών και καινοτόμων ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Είμαστε ενθουσιώδεις επιχειρηματίες και συνεχώς αναζητάμε νέες, καλύτερες και μοναδικές Ά ύλες/συστατικά για να εμπλουτίσουμε τον κατάλογό μας και να εμπνεύσουμε και υποστηρίξουμε την ανάπτυξη νέων προϊόντων (NPD). Η εξαιρετική επίδοση των λύσεων μας σύμφωνα με όσα υπόσχονται είναι ζωτικής σημασίας και αδιαπραγμάτευτη για εμάς.

Υψηλή ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

 
Τεχνική κατάρτιση

Οι Αντιπρόσωποι Πωλήσεων, οι Product Managers και οι Τεχνολόγοι Εφαρμογών της AVEL έχουν όλοι υψηλή τεχνική εξειδίκευση, όχι μόνο λόγω του ακαδημαϊκού τους υποβάθρου, αλλά και των τακτικών επιμορφώσεων και σεμιναρίων που παρακολουθούν τόσο εντός της εταιρεία μας όσο στις εγκαταστάσεις των διεθνών προμηθευτών μας.

Γνώση της αγοράς

Με μια μακρά εμπειρία άνω των 30 ετών στο χώρο των εξειδικευμένων ‘Α υλών, ξεχωρίζουμε για τη σε βάθος γνώση της αγοράς. Στόχος μας είναι να “ζούμε και αναπνέουμε” την αγορά και να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Ως εκ τούτου, επισκεπτόμαστε τακτικά κορυφαίες εκθέσεις των κλάδων που δραστηριοποιούμαστε, για παράδειγμα ISM, CPhI worldwide και in-cosmetics, παρακολουθούμε τις παγκόσμιες τάσεις και καινοτομίες, αναλύουμε τον τοπικό ανταγωνισμό και δοκιμάζουμε και νέα προϊόντα.

Εξαιρετική ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επαγγελματίες σύμβουλοι

Οι πελάτες μας βλέπουν σε εμάς τον συνεργάτη που στέκεται πάντα στο πλευρό τους με ένα ‘φιλικό επαγγελματισμό’. Είμαστε περισσότερο σύμβουλοι παρά πωλητές και θέλουμε να θεωρούμεθα ως μια επιλογή ζωής, αντί ένα one-stop-shop. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών μας, προβληματιζόμαστε μαζί τους, προκαλούμε ο ένας τον άλλο, τους συμβουλεύουμε και τελικά συν-δημιουργούμε προϊόντα με κορυφαίες επιδόσεις για εμπορικά σήματα που κερδίζουν την προτίμηση των καταναλωτών.

Προνοητικότητα

Εντοπίζουμε μελλοντικές προκλήσεις και υποσχόμενες ευκαιρίες για τους πελάτες μας ακόμη και πριν αυτοί απευθυνθούν σε εμάς! Και σε ότι αφορά στις μετά-την-πώληση υπηρεσίες μας, παρακολουθούμε το προϊόν καθ’ όλην τη διάρκεια του κύκλου ζωής του και το υποστηρίζουμε με σχετικές προσαρμογές και βελτιώσεις.

Ευελιξία

Αφ’ ενός παρέχουμε ένα σύγχρονο κατάλογο από έτοιμες λύσεις. Αφ’ ετέρου προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που βασίζονται σε μια full recipe προσέγγιση (frame formulation).