AVEL > ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΡΟΦΙΜΑ

Aπό το 1994 δραστηριοποιούμαστε στην κατηγορία των Ά Υλών Τρoφίμων. Μέσα από συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές-oίκους παραγωγής Ά Υλών Τροφίμων, παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από Ά Ύλες Τροφίμων με εφαρμογές σε όλη τη βιομηχανία τροφίμων. Η γκάμα μας εστιάζει στην ποιότητα και στην καινοτομία, και υποστηρίζεται από μια εξαιρετικά πελατοκεντρική προσέγγιση, που περιλαμβάνει συνεχή τεχνική υποστήριξη, μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής στις απαιτήσεις του πελάτη, και πληροφόρηση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες της παγκόσμιας αγοράς στο κλάδο των Ά Υλών Τροφίμων.

Επιπλέον, μπορούμε να συνδυάσουμε τις Ά Ύλες Τροφίμων μας με Αρωματικές Ύλες, ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες διατροφικές λύσεις (frame formulations). Η επένδυσή 200.000 ευρώ το 2017 στη λειτουργία δικού μας Εργαστηρίου Εφαρμογών Τροφίμων & Γεύσεων, αποτελεί μια πραγματική αιχμή της πελατοκεντρική μας προσέγγισή στην κατηγορία των Ά Υλών Τροφίμων.

Λύσεις προστιθέμενης αξίας με ποικίλους τρόπους!

Οι Ά Ύλες Τροφίμων της AVEL μπορούν να ενισχύσουν το προϊόν σας με διάφορους τρόπους: Προσδίδοντας σύνθετες γεύσεις και παιχνιδιάρικες υφές (π.χ. μέσω inclusions), υποστηρίζοντας 100% φυσικές ετικέτες (π.χ. μέσω Στέβιας), βελτιώνοντας την λειτουργικότητα προϊόντων αρτοποιίας (π.χ. προσδίδοντας οφέλη όπως clean label, μακράς διάρκειας) και πολλά περισσότερα!

'Α ύλες τροφίμων AVEL

Ποιές είναι οι πιο κατάλληλες Ά Ύλες Τροφίμων για το δικό σας προϊόν; 

Υπάρχουν τόσες πολλές Ά Ύλες Τροφίμων και δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιές είναι οι πιο κατάλληλες για το προϊόν σας; Μην ανησυχείτε! Είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας για να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα, να εντοπίσουμε καινοτόμες ευκαιρίες και να δημιουργήσουμε τη δική σας λύση.

Ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένες Ά Ύλες Τροφίμων και δεν τις βλέπετε στον κατάλογό μας; Μιλήστε στον Αντιπρόσωπο Πωλήσεων μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία σας!

Ά ΥΛΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ AVEL

Ποιές είναι οι υπο-κατηγορίες Ά Yλών Τροφίμων της AVEL, και πώς αυτές μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζετε; Ανακαλύψτε τις!

Food Ingredients AVEL fruit prep 2 συστατικά τροφίμων

Παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων φρούτων και μη καθώς και λαχανικών, κατάλληλων για γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτια, παγωτά), αρτοσκευάσματα με γεμίσεις (π.χ. κρουασάν, μπριός κλπ), και αλμυρά spreads.

Στα παρασκευάσματα φρούτων περιλαμβάνονται όλα τα είδη φρούτων, από τα πιο συνηθισμένα όπως φράουλα και ροδάκινο, μέχρι εξωτικά και πιο trendy. Τα κομμάτια φρούτων μπορεί να έχουν διάφορα μεγέθη, δομή, σύσταση και ρεολογικές ιδιότητες. Τα μη-φρουτώδη παρασκευάσματα περιλαμβάνουν όλα τα ‘warm-brown’ προφίλ, όπως καραμέλα, toffee, βανίλια, καφέ, αμύγδαλο κλπ. Τα παρασκευάσματα λαχανικών μπορεί να συνίστανται από λαχανικά, βότανα ή/και μπαχαρικά. Όλα τα παρασκευάσματά μας μπορούν να εμπλουτιστούν με δημητριακά, σπόρους και κόκκους, ή άλλα πρόσθετα ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Τα Φυσικού τύπου παρασκευάσματα αποτελούν ένα βασικό μέρος του καταλόγου μας, ενώ αρκετά από αυτά προσφέρονται επίσης και σε οργανική μορφή. Προσφέρουμε επίσης concentrates και emulsions όλων των φρούτων, κατάλληλα για εφαρμογές χυμών και άλλων ποτών.

Food Ingredients AVEL inclusions 1 συστατικά τροφίμων

Σύνθετες  γεύσεις, παιχνιδιάρικιες υφές, χρώματα… ό,τι χρειάζεστε για να ‘κερδίσετε’ τους καταναλωτές  χαρίζοντας τους διαφοροποιημένες γευστικές εμπειρίες! Η γκάμα των inclusions της AVEL περιλαμβάνει τα εξής:

Κροκάν

Μια μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Προσφέρουμε επίσης λύσεις κατά παραγγελία (tailor-made).

Νουγκάτ

Μια συλλογή που εκτείνεται από το κλασσικό καραμελωμένο αμύγδαλο μέχρι πιο περίπλοκα είδη, π.χ. που συνδυάζονται με τζίντζερ ή σουσάμι.

Πάστες Ξηρών Καρπών

Δοκιμάστε τις 100% φυσικές πάστες (φουντουκιού, αμυγδάλου, φιστικιού Aιγίνης, αράπικου φυστικιoύ κλπ) που είναι διαθέσιμες σε διάφορα προφίλ καβουρδίσματος. Επίσης, τις πάστες καφέ και gianduja. Τα προϊόντα μας προσφέρονται και σε πιστοποιημένη παραλλαγή kosher και βιολογικά.

Κομμάτια Μπισκότου

Μεγάλη ποικιλία κομματιών μπισκότου σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Η κοκκομετρία τους ποικίλει από 1 έως 15 χιλιοστά. Είναι διαθέσιμα σε πολλές γεύσεις καθώς και με επικαλύψεις.

Προϊόντα με Επικάλυψη Σοκολάτας

Διαθέτουμε  crisps  ρυζιού, σιταριού και ξηρών καρπών σε διάφορα μεγέθη με επικάλυψη σοκολάτας. Όλα τα προϊόντα είναι κατάλληλα για διακόσμηση παγωτών ή για ενσωμάτωση στη μάζα του παγωτού.

Κομμάτια Φρούτων, Λαχανικών και Βοτάνων

Προσφέρουμε όλων των ειδών τα φρούτα, λαχανικά και βότανα σε κομμάτια (διάφορα μεγέθη και σχήματα) καθώς και σε σκόνη (σε διάφορες κοκκομετρίες). Αποξηραίνονται με τεχνολογία freeze dried ή air dried, ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις δυνατές προδιαγραφές. Διαθέτουμε επίσης κομμάτια 100% φρούτων χωρίς προσθήκη ζάχαρης που υποστηρίζουν ισχυρισμούς clean label. Τα κομμάτια των φρούτων, λαχανικών και βοτάνων διατίθενται επίσης και βιολογικά. Στον κατάλογό μας μπορείτε να βρείτε και σκόνες γιαουρτιού, μελιού και καραμέλας.

Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την AVEL, έχετε εξασφαλίσει στο πλευρό σας ένα πραγματικό ειδικό στο χώρο της αρτοποιίας, όχι μόνο λόγω των καινοτόμων λύσεων μας που περιλαμβάνουν από Ά Ύλες Αρτοποιίας με Λειτουργικές Ιδιότητες μέχρι Άλευρα και Μίγματα, αλλά επίσης και για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Αρτοποιίας που παρέχουμε.

Διαβάστε περισσότερα για κάθε μια από αυτές τις λύσεις/ υπηρεσίες:

1. Ά Ύλες Αρτοποιίας με Λειτουργικές Ιδιότητες

Food ingredients AVEL bakery ingredients 2 συστατικά τροφίμων

Bελτιωτικά Aλεύρων

Τα Bελτιωτικά Aλεύρων μας στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας του ψησίματος και επομένως της γευστικής εμπειρίας των προϊόντων αρτοποιίας. Βελτιστοποιούν σημαντικά χαρακτηριστικά της ζύμης, όπως ταχύτητα διόγκωσης, ανοχή και επεκτασιμότητα, ενώ συγχρόνως βελτιώνουν την μαλακότητα, τραγανότητα, όγκο, φρεσκάδα και γεύση του τελικού προϊόντος. Στον κατάλογό μας μπορείτε να βρείτε Βελτιωτικά Αλεύρων που υποστηρίζουν ισχυρισμούς clean label. Προσφέρουμε πολύ ευέλικτες υπηρεσίες και μπορούμε να προσαρμόσουμε τις λύσεις μας ανάλογα με τις συνταγές των πελατών μας.

Διορθωτικά Αλεύρων

Τα Διορθωτικά Αλεύρων μας διαμορφώνονται ανάλογα με τον τύπο και τις προδιαγραφές του αλεύρου. Αφού αναλύσουμε το αλεύρι και ενημερωθούμε για τα επιθυμητά τεχνικά χαρακτηριστικά, προτείνουμε το πιο κατάλληλο διορθωτικό. Τα διαφοροποιημένα διορθωτικά μας προσδίδουν ποιότητα και συνοχή στο αλεύρι σας, βελτιώνουν την αντοχή του κατά το ψήσιμο και τη συνολική του λειτουργικότητα στις μετέπειτα χρήσεις του.

food ingredients AVEL binding agents 1 συστατικά τροφίμων

Βinding Αgents

Ένα υψηλής ποιότητας συστατικό χρήσιμο για την παραγωγή μπάρας δημητριακών, γλυκού και αλμυρού προφίλ. Εύκολο και γρήγορο στην επεξεργασία, χωρίς ανάγκη ψησίματος. Διαθέτουμε επίσης έναν ειδικά σχεδιασμένο Βinding Αgent για Μίγματα από Φλωρεντίνα.

 

2. Άλευρα & Μίγματα

Προμίγματα

Τα Προμίγματα είναι επεξεργασμένα μίγματα δημητριακών και σπόρων (σιτάρι, βρώμη, νιφάδες δημητριακών, σπόροι ηλιάλευρου, σουσάμι, κομμάτια φρούτων και λαχανικών κλπ) που απλοποιούν και επιταχύνουν τη διαδικασία παρασκευής προϊόντων αρτοποιίας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της κλίμακας παραγωγής. Συμβάλλουν επίσης στην καλύτερη γεύση, χρώμα και υφή των αρτοπαρασκευασμάτων, ενισχύοντας έτσι την συνολική γευστική εμπειρία. Τα Προμίγματα της AVEL είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα τελικών προϊόντων, όπως χωριάτικο ψωμί, ψωμί με δημητριακά, σίκαλη ή πολύσπορο, ψωμάκια, άλλα είδη πρωινού κλπ.

Μίγματα Δημητριακών

Πρόκειται για μίγματα δημητριακών, φρούτων, λαχανικών, βοτάνων και μπαχαρικών με μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής που χρησιμοποιούνται στα τελικά προϊόντα για ενίσχυση της γεύσης, της υφής και του χρώματος. Λόγω της βελτιωμένης γεύσης και όψης που προσφέρουν, δημιουργούν στον καταναλωτή την αίσθηση ενός πιο ποιοτικού και πιο ελκυστικού προϊόντος. Είναι κατάλληλα για εφαρμογές κάθε είδους, π.χ. φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά πρωϊνού, ψωμί, πάστες ζαχαροπλαστικής και φρουτοπαρασκευάσματα.

Food Ingredients Cereals συστατικά τροφίμων
Πίτουρο και Φυτικές Ίνες Δημητριακών

Η κατηγορία αυτή παρέχει ελεγχόμενη περιεκτικότητα σε φυτικές  ίνες μεταξύ 32-78% και, ανάλογα με την εφαρμογή και τη δοσολογία, μπορεί να υποστηρίξει διατροφικούς ισχυρισμούς, όπως ‘πηγή’ ή ‘υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες’. Εκτός από τη διατροφική τους αξία, τα Πίτουρα και οι Φυτικές Ίνες Δημητριακών της AVEL ενισχύουν τη γευστική εμπειρία προσφέροντας γεύση, άρωμα και χρώμα στο τελικό προϊόν. Αν ζητηθεί, παρέχουμε επίσης τη δυνατότητα θερμικής επεξεργασίας. Οι λύσεις μας είναι κατάλληλες για εφαρμογές κάθε είδους, όπως φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά πρωϊνού, ψωμί κλπ.

Ψημένα/ Καβουρδισμένα Άλευρα Δημητριακών

Μεγάλη ποικιλία αλεύρων που προσφέρουν δυνατότητες προσαρμογής και που παρασκευάζονται αλέθοντας καβουρδισμένα δημητριακά. Προσδίδουν διαφοροποιημένες αρωματικές νότες, καπνού, καβουρντίσματος, βύνης βουτύρου φουντουκιού και μια ποικιλία από αποχρώσεις από ανοιχτό κρεμ έως καφέ. Τα Ψημένα/Καβουρδισμένα Άλευρα Δημητριακών της AVEL είναι κατάλληλα για εφαρμογές κάθε είδους, όπως φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά πρωϊνού, ψωμί, πάστες κλπ.

Φύτρο Σιταριού

Με διαδικασία ‘cold press’ επιτυγχάνουμε άριστη σταθεροποίηση του φύτρου σιταριού, ενώ παράλληλα επεκτείνουμε τη διάρκεια ζωής τους στο ράφι έως και 12 μήνες και διατηρούμε όλη τη πλόυσια διατροφική τους αξία  (βιταμίνες, πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα και διαιτητικές ίνες). Διαθέσιμες σε διάφορες κοκκομετρίες, οι λύσεις Φύτρου Σιταριού μας είναι κατάλληλες για εφαρμογές κάθε είδους, π.χ. φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά πρωινού, ψωμί, πίτσα, καθώς και φρουτοπαρασκευάσματα.

Αδρανοποιημένες  Ζύμες

Αυτή η κατηγορία αφορά σε αδρανοποιημένες ζύμες σε φορέα δημητριακών, όπως φύτρο σιταριού, ψημένα δημητριακά κλπ. Μερικά είναι χαρμάνια από αρκετές αμιγείς αδρανοποιημένες ζύμες. Συνδυάζουν τυπικές αρωματικές νότες όξινου ζυμαριού-προζυμιού με νότες δημητριακών και διατίθενται σε αποχρώσεις από ανοιχτό κρεμ έως γκρίζο-καφέ. Οι λύσεις της AVEL προσφέρουν διαφοροποίηση και μοναδικότητα στα προϊόντα αρτοποιίας και είναι κατάλληλες για εφαρμογές κάθε είδους, όπως φρυγανιές, μπισκότα, δημητριακά πρωινού, ψωμί, πάστες ζαχαροπλαστικής, φρουτοπαρασκευάσματα κλπ.

Μίγματά για Φλωρεντίνα

Διαθέτουμε Μίγματα για Φλωρεντίνα σε μεγάλη ποικιλία που διακρίνονται για την άριστη γεύση, εξαιρετική ποιότητα και ευκολία εφαρμογής τους. Είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά, και επομένως κατάλληλα για προϊόντα clean label. Επιπλέον, για τα Μίγματα για Φλωρεντινά προσφέρουμε έναν ειδικό Binding Agent.

3. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Αρτοποιίας

Food ingredients AVEL bakery ingredients 3 συστατικά τροφίμων

Παρέχουμε συμπληρωματικές Τεχνικές και Τεχνολογικές συμβουλευτικές υπηρεσίες αρτοποιίας. Στόχος μας είναι η επίτευξη ποιοτικών και ασφαλών διαδικασιών παραγωγής και τελικών προϊόντων αρτοποιίας. Η προσέγγιση μας περιλαμβάνει ορθή διαχείριση κόστους, βελτιστοποίηση παραγωγής (γραμμές παραγωγής), συνεχή επιμόρφωση – κατάρτιση προσωπικού και συμμόρφωση με εγκεκριμένες πρακτικές παραγωγής και διαχείρισης περιβάλλοντος.

 
 Τεχνικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Αρτοποιίας
 • Σχεδιασμός και υλοποίηση γραμμών παραγωγής για νωπές και κατεψυγμένες ζύμες αρτοποιίας (κρουασάν, bake-rolls, brioche, baguettes, muffins, donuts, toast bread, strudel. Επίσης, κρεμών-γεμίσεων διαφόρων γεύσεων με βάση το νερό, όπως κακάο, σαμπάνια, βανίλια, μπισκότο και άλλα) σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κόσμου.
 • Έναρξη νέων γραμμών παραγωγής προϊόντων αρτοποιίας και κρεμών-γεμίσεων ακόμα και εάν δεν είναι σχεδιασμένες από την εταιρεία μας.
 • Βελτίωση υπαρχουσών γραμμών παραγωγής προϊόντων αρτοποιίας και κρεμών-γεμίσεων.
 • Εκπαίδευση προσωπικού (παλαιού και νέου) στα GMP’s (Good Manufacturing Practices).
 • Δημιουργία νέων μεθόδων καθαριότητας ή βελτίωση των υπαρχόντων.
 • Δημιουργία νέων εγγράφων ή βελτίωση παλαιών σε όλα τα επίπεδα (έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή, αποθήκες, ποιοτικός έλεγχος, συντήρηση κτλ).
Food ingredients AVEL technological services συστατικά τροφίμων
 
Τεχνολογικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Αρτοποιίας
 • Ανάπτυξη και εφαρμογή συνταγών για νωπές και κατεψυγμένες ζύμες (κρουασάν, bake-rolls, brioche, baguettes, muffins, donuts, toast bread, strudel) καθώς και για συνταγές κρεμών-γεμίσεων με βάση το νερό για εφαρμογή σε αυτά τα προϊόντα.
 • Βελτίωση των ήδη υπαρχόντων συνταγών.
 • Παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας μέσα από:
  • Επιλογή των καλυτέρων Ά υλών από τον κατάλογό μας.
  • Συνεχή εκπαίδευση των στελεχών σε σημαντικά ζητήματα, όπως νέες μεθόδους και τεχνικές ελέγχου και οργάνωσης παραγωγής, θέματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας παραγομένων προϊόντων.

Food Ingredients AVEL - granola συστατικά τροφίμων

Μια μεγάλη ποικιλία από Διογκωμένα Δημητριακά και Granola βασισμένα στο σιτάρι, ρύζι ή καλαμπόκι και διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη. Ιδανικά για χρήση σε υγιεινά και γευστικά μίγματα και μπάρες δημητριακών/ granola, μαζί με αποξηραμένα (freeze dried ή air dried) φρούτα, ξηρούς καρπούς, νιφάδες δημητριακών, σπόρους και επικαλυμμένα crisps.

Η περιεκτικότητα ζάχαρης, άλλων γλυκαντικών και πρωτεϊνών μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως. Τα προϊόντα Granola μπορούν επιπλέον να προσφέρουν οφέλη health & wellness και clean label, επιτρέποντας ισχυρισμούς ‘χωρίς προσθήκη ζάχαρης’, ‘χαμηλές θερμίδες’, ‘υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες’, ‘υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες’, ‘με ancient grains’ και άλλα. Τα Διογκωμένα Δημητριακά και Granola είναι επίσης διαθέσιμα και βιολογικά και χωρίς-γλουτένη. Επίσης διατίθενται  χύμα ή σε top cups.

Σχετικά με τα Top Cups
 • Έτοιμες λύσεις σε πολλά μεγέθη και σχήματα, καθώς επίσης και με δυνατότητα πλήρους προσαρμογής στις προτιμήσεις σας.
 • Δυνατότητα να συσκευαστούν με αλουμινόχαρτο σε διάφορα χρώματα, όπου καταγράφονται τα συστατικά του προϊόντος.
 • Δυνατότητα να περιέχουν πτυσσόμενο σφραγισμένο κουταλάκι εσωτερικά ή εξωτερικά.
 • Δυνατότητα να περιέχουν αυτοκόλλητα ή μικρά συλλεκτικά παιχνίδια από μεγάλη συλλογή.

Ανταποκρινόμαστε στην αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά, χωρίς θερμίδες και/ή  υγιεινότερα τρόφιμα και ποτά και προσφέρουμε λύσεις Στέβια και Σιρόπι Αγαύης.

Στέβια

food ingredients sweeteners AVEL 1 συστατικά τροφίμων

Η Στέβια είναι ένα εντελώς φυσικό γλυκαντικό με μηδεν θερμίδες, ιδανικό για ανθρώπους που επιζητούν ένα φυσικό, χωρίς θερμίδες γλυκαντικό αντί της ζάχαρης και των συνθετικών γλυκαντικών. Παράγεται από ένα πράσινο φυλλώδες φυτό ιθαγενές στην υποτροπική ζώνη της Νότιας Αμερικής. Τα δραστικά συστατικά στα οποία οφείλεται η γλυκιά γεύση της είναι τα  Steviol Glycosides, κυρίως Stevioside και RebaudiosideA.

Η AVEL προσφέρει μια γκάμα εκχυλισμάτων Στέβιας υψηλής καθαρότητας σε RebaudiosideA (REB.A) σε διάφορους βαθμούς (60%, 80% και 97%). Οι λύσεις Στέβια της  AVEL είναι:

 • 100% φυσικά γλυκαντικά με μηδέν θερμίδες
 • Έως 250 φορές γλυκύτερες από την σακχαρόζη-ζάχαρη, και με γλυκύτητα βραδύτερης έναρξης και μεγαλύτερης διάρκειας
 • Ευσταθείς στη θερμότητα, PH και φώς
 • Υδατοδιαλυτές
 • Χωρίς ζύμωση

Η Στέβια είναι κατάλληλη για πολλές εφαρμογές σε Τρόφιμα, όπως σε αναψυκτικά, γιαούρτια, τσίχλες, επιδόρπια, παγωτά, μαρμελάδες, σάλτσες, δημητριακά πρωϊνού, καθώς και ως γλυκαντικό και καλυπτικό γεύσης σε Συμπληρώματα Διατροφής και Φαρμακευτικά προϊόντα.

Δοκιμάστε τις λύσεις Στέβια σε συνδυασμό με τους Taste Modulators!

Η Στέβια συχνά συσχετίζεται με μια δυσάρεστη πικρή, σαν-γλυκόριζα επίγευση. Για να βελτιστοποιηθεί η συνολική γεύση των προϊόντων που περιέχουν Στέβια, δοκιμάστε την μαζί με τους Taste Modulators μας που είναι σχεδιασμένοι για να καλύπτουν αποτελεσματικά τέτοιες δυσάρεστες επιγεύσεις. Έτσι, μπορείτε να επιτύχετε φυσικά προϊόντα χωρίς θερμίδες και συγχρόνως πολύ γευστικά!

Σιρόπι  Αγαύης

Food ingredients AVEL agave syrup συστατικά τροφίμων

Η Αγαύη είναι φυτό που βρίσκεται σε αφθονία στο Μεξικό. Έχει χρησιμοποιηθεί επί χιλιάδες χρόνια για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες, ως γλυκαντικό, και στην παρασκευή τεκίλας.

Το νέκταρ αγαύης, επίσης εμπορικά γνωστό ως σιρόπι αγαύης, είναι φυσικό γλυκαντικό, 1.4-1.6 φορές γλυκύτερο από τη ζάχαρη και συχνά αντικαθιστά σε συνταγές τη ζάχαρη και το μέλι. Χρησιμοποιείται ως συστατικό στην παρασκευή προϊόντων χαμηλού GI (γλυκαιμικού δείκτη) επειδή σχεδόν όλα τα σάκχαρα που περιέχει είναι σε μορφή φρουκτόζης (έχει ελάχιστη γλυκόζη, τουλάχιστον σε σύγκριση με τη ζάχαρη). Η γεύση του σιροπιού αγαύης είναι παρόμοια με αυτή του μελιού. Επίσης, δεν έχει καθόλου τη συνήθη πικρή επίγευση των γλυκαντικών.

Δοκιμάστε το Σιρόπι Αγαύης της  AVEL που παράγεται από 100% Tequilana Weber μπλέ αγαύη. Είναι κατάλληλο για ποικιλία εφαρμογών, όπως ποτά, είδη ζαχαροπλαστικής, μπάρες δημητριακών και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Food Ingredients AVEL 00 Ά ύλες τροφίμων

Διαθέτουμε Ά Ύλες με Λειτουργικά Οφέλη/Functional Ingredients για τις βιομηχανίες Τροφίμων, Ποτών, Συμπληρωμάτων Διατροφής και Φαρμάκων. Η γκάμα μας περιλαμβάνει καινοτόμες Ά ύλες από φυσικές πηγές που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και διατήρησης μιας καλής σωματικής και πνευματικής υγείας. Παρέχουμε κλινικά αποδεδειγμένα διατροφικά οφέλη που παρέχονται μέσα από τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού, αμινοξέα για τη μείωση του άγχους/στρες, διαλυτές φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, και να βρούμε από κοινού την πιο κατάλληλη λύση!