ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

AVEL > ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στη βιομηχανία Απορρυπαντικών πολλοί μπορούν να ισχυριστούν  ότι δεν υπάρχει χώρος για εξειδικευμένα συστατικά/Ά ύλες, καθώς στο μυαλό τους τα προϊόντα αυτά είναι αποκλειστικά functional.

Παρόλα αυτά, η συνεχής ζήτηση για προϊόντα υψηλότερης ποιότητας σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής ‘αναγκάζει’ πλέον και τις βιομηχανίες που παράγουν Απορρυπαντικά & Λοιπά Προϊόντα να εξελιχθούν και να στραφούν σε συστατικά που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν.

Detergents απορρυπαντικά AVEL main

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΓΚΑΜΑ AVEL

Η AVEL, μέσω της μακράς ιστορικής της πορείας, είναι σε θέση να παρέχει εξειδικευμένα συστατικά για βιομηχανικές εφαρμογές, συνδυάζοντας την εμπειρία και τη γρήγορη ανταπόκρισή της με τη σταθερή βάση συνεργασιών της με διεθνείς Ομίλους-Οίκους παραγωγής εξειδικευμένων συστατικών για τον τομέα αυτό.

Ας εξετάσουμε μερικές από τις κυριότερες αγορές που έχουν εφαρμογή τα Απορρυπαντικά & Λοιπά Προϊόντα της AVEL και που μπορούν να προσδώσουν εξαιρετική ποιότητα και προστιθέμενη αξία.

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα βιοαποικοδομήσιμων APGς με εξειδικευμένες ιδιότητες, όπως Hydrotropes  με πολύ καλή αλκαλική αντοχή, διαβροχή, αφρισμό, διαλυτοποίηση, απολίπανση. Όλα τα προϊόντα είναι κατάλληλα για βιομηχανικά απορρυπαντικά, και μαζί με γαλακτωματοποιητές (W/O) και πολυμερή/πηκτικές ενώσεις χρησιμοποιούνται για την αύξηση ιξώδους, σταθεροποίηση και γαλακτωματοποίηση σε μεγάλο εύρος pΗ.

Επιπλέον, η AVEL μπορεί να σας προσφέρει καλλυντικά δραστικά συστατικά που μπορούν να ενσωματωθούν σε απορρυπαντικά για να προσφέρουν ενυδάτωση και να καταπραΰνουν το δέρμα, οφέλη σημαντικά για τα οικιακά προϊόντα καθώς τα κάνουν πιο ελκυστικά για τον καταναλωτή. 

Η AVEL μπορεί να προσφέρει Πολυμερή, APGς και επιπλέον συστατικά με 100% φυτική προέλευση, που μπορούν να επιτύχουν σταθερά γαλακτώματα προϊόντων γυαλίσματος σε οποιαδήποτε μορφή.

Η εταιρεία μας διαθέτει υψηλού επιπέδου επιφανειοδραστικά που σχηματίζοντας σταθερά γαλακτώματα και βελτιώνοντας τις ιδιότητες διαβροχής μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των παρασκευασμάτων προστασίας φυτών. Η γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης πολυμερικά επιφανειοδραστικά με πολύ καλές ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, που μπορούν να σταθεροποιήσουν σωματίδια σε διασπορά, παράγοντες τροποποίησης ιξώδους που σταθεροποιούν την εναιώρηση σωματιδίων, αποτελεσματικούς γαλακτωματοποιητές, καθώς και binders για επικαλύψεις σπόρων και προϊόντα που είναι ανθεκτικά σε ηλεκτρολύτες.

Έχουμε μια σειρά από τεχνολογικά προηγμένα παράγωγα λιπαρών οξέων με ιδιότητες λίπανσης, αναστολής διάβρωσης και γαλακτωματοποίησης, που μπορεί να είναι χρήσιμες ακόμη και για σκευάσματα μεταλλουργίας.

Ο πολυμερισμός είναι μια σημαντική διαδικασία για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Για τη  διευκόλυνση της διεργασίας πολυμερισμού, η εταιρεία μας διαθέτει μια σειρά από εστέρες που μπορεί να είναι μη ιοντικές επιφανειοδραστικές ουσίες καθώς και σειρές ανιονικών επιφανειοδραστικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σταθεροποιητές και παράγοντες διαβροχής. Η πρόκληση της ανάπτυξης σταθερών γαλακτωμάτων μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω ενός μεγάλου φάσματος γαλακτωματοποιητών νερού σε έλαιο (W/O) και γαλακτωματοποιητών ελαίου σε νερό (Ο/W), καθώς και suspending agents που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διαδικασία polymerization-in-suspension.

Η διακόσμηση της συσκευασίας των προϊόντων αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό κριτήριο επιλογής για τους πελάτες, γι’ αυτό και πρέπει να είναι ελκυστική και ευχάριστη. Διαθέτουμε τα κατάλληλα συστατικά για τη διακόσμηση μπουκαλιών αρωμάτων, κρασιού και αλκοολούχων ποτών ή άλλων διακοσμητικών αντικειμένων από γυαλί. Η AVEL μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ελκυστικές συσκευασίες για κάθε προϊόν! Εκτός από την πλήρη γκάμα των προϊόντων, η εταιρεία μας μπορεί να σας παράσχει επίσης εξοπλισμό για τις κατεργασίες επίστρωσης θερμής και ψυχρής τελικής επεξεργασίας γυάλινων δοχείων.

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, και να βρούμε από κοινού την πιο κατάλληλη λύση!