AVEL > ΑΡΩΜΑΤΑ (FRAGRANCES)

ΑΡΩΜΑΤΑ (FRAGRANCES)

H ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσο ισχυρή είναι η αίσθηση τις όσφρησης στο να αντιλαμβάνεστε τον κόσμο γύρω σας; Για θυμηθείτε την τελευταία φορά που μυρίσατε ένα φρεσκοψημένο κέικ σοκολάτας, το χώμα μετά τη βροχή, ένα καινούργιο βιβλίο, τη φρεσκάδα της θάλασσας, φρεσκοκομμένους κόκκους καφέ, ένα κελάρι γεμάτο κρασιά, το δέρμα ενός αγαπημένου προσώπου… Αυτό που βιώσατε ήταν κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή μυρωδιά… ήταν ένα μίγμα από συναισθήματα, συσχετισμούς και αναμνήσεις που σας κατέκλεισαν ασυνείδητα μέσα από αυτή τη μυρωδιά.

Λένε βιώνουμε τον κόσμο μέσα από τις μύτες μας, και είναι όντως αλήθεια…. Γι’ αυτό και η αίσθηση της όσφρησης είναι τόσο εκπληκτική!

Το άρωμα είναι ένα καταλυτικό κριτήριο για την επιλογή προϊόντων υψηλής αρωματοποιίας (perfumes), καθώς και προϊόντων καθημερινής χρήσης, όπως αφρόλουτρα και μαλακτικά ρούχων. Οι καταναλωτές σήμερα είναι πιο απαιτητικοί από ποτέ όσον αφορά στην επιλογή αρωμάτων λόγω της παγκοσμιοποίησης, της επανάστασης της τεχνολογίας και του μεγάλου ανταγωνισμού της αγοράς.

Μια απλώς καλή μυρωδιά δεν είναι πλέον αρκετή!

Αντιθέτως, ένα προϊόν σήμερα καλείται να μυρίζει καλύτερα και διαφορετικά! Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε Άρωμα που να δίνει την αίσθηση καθαριότητας, φυσικότητας ή φρεσκάδας του φρεσκοπλυμένου ρούχου. Ή που να διεγείρει συναισθήματα χαράς ή οικειότητας. Τα προϊόντα δε υψηλής αρωματοποιίας καλούνται να έχουν Άρωμα μοναδικό, πρωτότυπο, που να αντανακλά τη διάθεση αυτού που τα φορά ή ακόμα να εκφράζει τη προσωπικότητά του! Λόγω των υψηλών και πολύπλοκων αυτών προσδοκιών, οι Δημιουργοί Αρωμάτων σήμερα οφείλουν να εντοπίζουν τις ακριβείς επιθυμίες της αγοράς-στόχου τους και να τις μεταφράζουν σε αληθινά διαφοροποιημένα Αρώματα.

fragrances AVEL 1 αρώματα main

ΑΡΩΜΑΤΑ – Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ AVEL 

‘Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε υπέροχα αρώματα που συνεπαίρνουν τις αισθήσεις.’

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά ένα κορυφαίο διεθνή Οίκο Αρωμάτων και έτσι προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές λύσεις αρωματοποιίας.

Κάθε άρωμα του καταλόγου μας είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας κορυφαίων ειδικών του κλάδου: Όλα ξεκινούν με ερευνά αγοράς και καταναλωτή που μέσω τις αρχής ‘blending local expertise with global trends’ μας παρέχει γνώση για το τι ακριβώς θέλουν και χρειάζονται οι καταναλωτές. Αυτή η γνώση στη συνέχεια μεταφράζεται σε πρωτοπόρες συνθέσεις αρωμάτων από ταλαντούχους Αρωματοποιούς χρησιμοποιώντας τις καλύτερες φυσικές και συνθετικές Ά ύλες. Όλα τα Αρώματα τις AVEL περιγράφονται από μια πολύ ακριβή γλώσσα-ορολογία (Olfactive Language), που επιτρέπει την αποτελεσματικότερη καθοδήγηση και επικοινωνία κατά τη διάρκεια του briefing, καθώς και απεριόριστες δυνατότητες διαφοροποίησης των αρωματικών προφίλ.

Στην AVEL καταλαβαίνουμε σε βάθος την πολυπλοκότητα που ενέψει η σύνθεση ενός αρώματος καθώς και την διαφορετικότητα των προσδοκιών των καταναλωτών.

Για αυτό, πέρα από ένα ευρύ φάσμα έτοιμων αρωμάτων (ready-tο-use), προσφέρουμε τη δυνατότητα συν-δημιουργίας αρωμάτων κατά παραγγελία (tailor-made) που συνδυάζουν τα πλέον κατάλληλα Αρωματικά Προφίλ και Τεχνολογίες Αρωμάτων. Επιπλέον, μπορούμε να συνδυάσουμε Αρώματα με Προϊόντα Ομορφιάς & Καλλυντικά και Απορρυπαντικά & Λοιπά Προϊόντα, παρέχοντας έτσι βέλτιστες τελικές λύσεις (frame formulations). Η επένδυσή 200.000€ στη λειτουργία ιδιόκτητου Εργαστηρίου Εφαρμογών Beauty Care & Cosmetics από το 2012, συνιστά μια πραγματική αιχμή στην πελατοκεντρική προσέγγισή μας στην κατηγορία των Αρωμάτων.

Μοντέλο υπηρεσιών

Ως  κομμάτι του μοντέλου υπηρεσιών μας, υποστηρίζουμε και παρέχουμε τεχνογνωσία στους πελάτες μας όχι μόνο κατά την περίοδο της ανάπτυξης του (νέου) προϊόντος, αλλά καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής του. Επίσης, δίνουμε στοχευόμενες συμβουλές σχετικά με Αρωματικά Προφίλ, για παράδειγμα ανάλογα με τις τοπικές καταναλωτικές προτιμήσεις και το brand positioning του εκάστοτε πελάτη. Ακόμη, εμπνέουμε τους πελάτες μας μέσα από τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις της αγοράς και καινοτομίες της βιομηχανίας Αρωμάτων.

ΑΡΩΜΑΤΑ – ΓΚΑΜΑ AVEL 

‘Μαζί μπορούμε να συν-δημιουργήσουμε αξέχαστες εμπειρίες αρωμάτων για τις πιο πετυχημένες εμπορικές επωνυμίες!’

Τα αρώματα μας αποτελούν βασικά συστατικά πολλών παγκοσμίως γνωστών αρωμάτων υψηλής αρωματοποιίας και προϊόντων μαζικής κατανάλωσης. Επιλέγοντας να συνεργαστείτε με την AVEL αποκτάτε αμέσως πρόσβαση σε μια μοντέρνα γκάμα Αρωματικών Προφίλ και Τεχνολογιών Αρωμάτων, που αποτελούν το πάντρεμα δημιουργικότητας, επιστήμης και βαθιάς γνώσης της αγοράς. Η γκάμα μας ανανεώνεται συνεχώς, καταγράφοντας τις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς και προσφέροντας παράλληλα νέες αισθητικές εμπειρίες:

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ

Είτε αναζητάτε το άρωμα ενός αληθινού γιασεμιού, το άρωμα των φρεσκοπλυμένων ρούχων, το άρωμα ενός εξωτικού καλοκαιρινού προορισμού ή το πιο λεπτό και εκλεκτό άρωμα ενός αρώματος υψηλής αρωματοποιίας, η παλέτα της AVEL τα έχει ΌΛΑ! Ένας καθοριστικός παράγοντας πίσω από την υψηλής ποιότητα και καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα Αρωματικά Προφίλ μας, είναι η συνεχής επένδυση μας στα Naturals.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Ανακαλύψτε πώς οι πρωτοποριακές Τεχνολογίες Αρωμάτων της AVEL μπορούν να απογειώσουν την αποτελεσματικότητα και ελκυστικότητα των αρωμάτων σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τεχνολογίες Anti-Malodor, Fragrance Encapsulation και Polymer Encapsulation.

fragrances naturals 2

Ένας καθοριστικός παράγοντας της υψηλής ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζουν τα Αρωματικά Προφίλ της AVEL είναι η συνεχής επένδυση στα Naturals. Πολλά από τα αρώματα μας εμπνέονται, μιμούνται ή εμπεριέχουν τη φύση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω καινοτόμων τεχνικών ανάλυσης “ζωντανών” φυτών, λουλουδιών, φύλλων και φρούτων. Επίσης, μέσω της χρήσης 100% φυσικών βοτάνων για τη σύνθεση τους, όπως αιθέρια έλαια (essential oils), concretes and absolutes. Είναι ακριβώς αυτές οι haute-couture” Ά Ύλες Αρωμάτων που βρίσκονται πίσω από τα τόσο αυθεντικά, παιχνιδιάρικα και αισθησιακά αρώματα της AVEL!

fragrances anti-malodor technology

Εξασφαλίζει ότι οι δυσοσμίες δε γίνονται αντιληπτές και σε συνδυασμό με ένα Αρωματικό Προφίλ προσδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα.

fragrances AVEL 9Χρησιμοποιείται για να προσδώσει μεγαλύτερη διάρκεια απόδοσης και ελεγχόμενη απελευθέρωση στο άρωμα. Η τεχνολογία Fragrance Encapsulation είναι χρήσιμη σε εφαρμογές απορρυπαντικών, για παράδειγμα μαλακτικά ρούχων, υγρά απορρυπαντικά κλπ. και σε εφαρμογές προσωπικής φροντίδας, για παράδειγμα μπάρες σαπουνιών, υγρά σαπούνια, αφρόλουτρα και σαμπουάν.

fragrances polymer encaptulation technology

Μια αποκλειστική τεχνολογία που επιτρέπει άμεση απόδοση και προσθήκη αρώματος σε οποιοδήποτε είδος πλαστικού προϊόντος. Διατίθεται σε πολλούς τύπους ρητινών, και εξασφαλίζει την απελευθέρωση του αρώματος με την πάροδο του χρόνου σε προϊόντα που δε θα φαντάζεστε: Πλαστικές λαβές για ξυράφια ή οδοντόβουρτσες, τσάντες σκουπιδιών, σακουλάκια υφασμάτων, διαφημιστικά είδη και πολλά άλλα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Τα Αρώματα μας είναι κατάλληλα για όλες τις εφαρμογές που μπορείτε να φανταστείτε. Για παράδειγμα:

Fine Fragrances/ Υψηλή Αρωματoποιία

Προϊόντα Ομορφιάς & Καλλυντικά

π.χ. προϊόντα περιποίησης μαλλιών (σαμπουάν, μαλακτικές κρέμες, λάδια, gels κλπ.), προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας (αφρόλουτρα, αποσμητικά, λοσιόν κ.λπ.) και προϊόντα φροντίδας από τον ήλιο (αντηλιακά κ.λπ.)

Απορρυπαντικά & Λοιπά Προϊόντα

π.χ. προϊόντα φροντίδας των ρούχων (απορρυπαντικά, μαλακτικά), προϊόντα οικιακής φροντίδας (αποσμητικά χώρου, καθαριστικά δαπέδου κλπ)

Συστατικά

για την ανάπτυξη αρωμάτων

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, και να βρούμε από κοινού την πιο κατάλληλη λύση!