AVEL > ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ (FLAVORS)

ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ (FLAVORS)

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες διαφορετικές γεύσεις δοκιμάζετε κάθε μέρα; Και τώρα, φανταστείτε για μια στιγμή: Πώς θα ήταν η ζωή σας χωρίς την αίσθηση της γεύσης; Σε πόσο ‘άχρωμες’ εμπειρίες θα μετατρέπονταν το φαγητό και το ποτό; Και πόσο πολύ θα χάνατε από τη απόλαυση αλλά και την κοινωνική αλληλεπίδραση με τις οποίες οι εμπειρίες αυτές συνοδεύονται;

Η γεύση είναι αναμφίβολα μια απαράμιλλη αίσθηση που διεγείρει τις αισθήσεις και ξυπνά συναισθήματα και αναμνήσεις. Βάσει ερευνών αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα παράγοντα για τον οποίο οι καταναλωτές θέλουν να ξαναγοράσουν ένα προϊόν (τρόφιμο ή ποτό).

Η παγκοσμιοποίηση, η τεχνολογική επανάσταση και ο έντονος ανταγωνισμός της αγοράς κάνουν τους σημερινούς καταναλωτές πιο απαιτητικούς από ποτέ σε ότι αφορά τη γεύση.

Μια απλώς καλή γεύση δεν είναι πλέον αρκετή.

Αντιθέτως, τα προϊόντα σήμερα καλούνται να προσφέρουν καλύτερες και διαφορετικές γεύσεις. Επίσης γεύσεις που να θεωρούνται αυθεντικές και φυσικές, που να προσδίδουν μια πλούσια-κρεμώδη υφή, μια παιχνιδιάρικη αίσθηση ή μια ενδιαφέρουσα σύσταση. Και ένα βήμα παραπέρα, γεύσεις που να διεγείρουν συναισθήματα, όπως χαρά, νοσταλγία και χαλάρωση. Με τη σειρά τους, οι τόσο σύνθετες προσδοκίες των καταναλωτών αναγκάζουν τις εταιρίες Παραγωγής Τροφίμων και Ποτών να εστιάζουν σοβαρά στον παράγοντα Γεύση και να προσφέρουν μοναδικές γευστικές λύσεις που να ικανοποιούν στο μέγιστο τις προσδοκίες των καταναλωτών τους.

flavorings AVEL main αρωματικές ύλες

ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ – Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ AVEL  

Ως AVEL, δεσμευόμαστε να ξεκλειδώσουμε τα μυστήρια της Γεύσης και να προσφέρουμε  υπέροχες γευστικές εμπειρίες που οι καταναλωτές να απολαμβάνουν, να θέλουν να ξαναγευτούν και να μοιραστούν.

Αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Οίκο Αρωματικών Υλών, προσφέρουμε γευστικές λύσεις κορυφαίας απόδοσης και διαφοροποίησης.

Κάθε Αρωματική Ύλη στη γκάμα μας φέρει τη δική της μοναδική ιστορία, γραμμένη από μια ομάδα αφοσιωμένων ειδικών στο χώρο της γεύσης: Ερευνητές που άκοπα αναζητούν όλο και πιο πρωτοπόρα και αποτελεσματικά μόρια (φυσικά και συνθετικά), παθιασμένoυς Flavorists, δημιουργικούς Τεχνολόγους Εφαρμογής Αρωματικών Υλών, ειδικούς σε ζητήματα Νομοθεσίας Τροφίμων, ενθουσιώδεις Marketeers και ειδικούς στον τομέα Sensory & Consumer Insights. Όλες οι Αρωματικές Υλες της AVEL περιγράφονται από μια πολύ ακριβή  γλώσσα (Sensory  Language), επιτρέποντας την αποτελεσματικότερη καθοδήγηση κατά τη διάρκεια των briefs, καθώς και απεριόριστες δυνατότητες διαφοροποίησης των γευστικών προφίλ.

Στην AVEL καταλαβαίνουμε σε βάθος την πολυπλοκότητα της Γεύσης

Η Γεύση, ως το προϊόν της όσφρησης, των βασικών γεύσεων και των αισθήσεων του τριδύμου (smell, basic tastes and trigeminal senses), αποτελεί μια πολυδιάστατη αντίληψη. Στην AVEL καταλαβαίνουμε σε βάθος την πολυπλοκότητα της γεύσης και την προσεγγίζουμε με τον αντίστοιχο ολιστικό τρόπο.  Ανάλογα με τον τύπο της πρόκλησης/ αιτήματος των πελατών μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξατομικευμένες, ολιστικές λύσεις που συνδυάζουν τις κατάλληλες Αρωματικές Ύλες, τόσο Γευστικά Προφίλ όσο και Τεχνολογίες Γεύσης. Επιπλέον, μπορούμε να συνδυάσουμε τα Αρωματικά Προφίλ με τις πλέον κατάλληλες Ά Ύλες Τροφίμων (π.χ. φρουτοπαρασκευάσματα, inclusions κλπ), ώστε να προσφέρουμε βέλτιστες τελικές λύσεις – frame formulations. Η επένδυσή 200.000 ευρώ το 2017 στην ίδρυση και λειτουργία Εργαστηρίου Εφαρμογών Τροφίμων & Γεύσεων στο χώρο της AVEL, αποτελεί μια πραγματική αιχμή στην πελατοκεντρική προσέγγισή μας στην κατηγορία των Αρωματικών Υλών.

Μοντέλο υπηρεσιών

Ως  κομμάτι του μοντέλου υπηρεσιών μας,  παρέχουμε τεχνογνωσία στους πελάτες μας όχι μόνο κατά την περίοδο της ανάπτυξης του (νέου) προϊόντος αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του. Επίσης, δίνουμε στοχευμένες συμβουλές σχετικά με Γευστικά Προφίλ, για παράδειγμα ανάλογα με τις τοπικές γευστικές προτιμήσεις και το brand positioning του πελάτη μας. Τέλος, εμπνέουμε τους πελάτες μας μέσα από τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες της παγκόσμιας αγοράς της βιομηχανίας Γεύσεων.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ AVEL 

Μαζί υπογράφουμε μοναδικές γευστικές δημιουργίες που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές!

Οι Αρωματικές Ύλες μας εμπεριέχονται σε πολλές από τις πιο γνωστές εμπορικές μάρκες καταναλωτών προϊόντων. Συνεργαζόμενοι με την AVEL αποκτάτε πρόσβαση σε έναν σύγχρονο κατάλογο Αρωματικών Προφίλ και Τεχνολογιών Γεύσης, αποτελέσματα δημιουργικότητας, επιστήμης, και βαθιάς γνώσης της αγοράς. Ο κατάλογος μας ανανεώνεται συνεχώς, καταγράφοντας πάντα τις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς και προσφέροντας παράλληλα νέες αισθητικές εμπειρίες.

Οι Αρωματικές Ύλες μας διατίθενται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Φυσική μορφή: Σε σκόνη και υγρή μορφή
 • Νομικό πλαίσιο (Natural Flavors, Add-Back/ FTNF, Flavors)
 • Θρησκευτικό πλαίσιο, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιημένων Halal  και Kosher
 • Επίπεδο εξατομίκευσης: Από έτοιμες λύσεις μέχρι κατά παραγγελία και εξ’ ολοκλήρου προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένες προδιαγραφές.

ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ

Είτε ενδιαφέρεστε για το γευστικό προφίλ ενός αυθεντικού βοδινού ή κοτόπουλου, ενός φυσικού βοτάνου, ενός έθνικ μπαχαρικού, ενός χυμώδους εσπεριδοειδούς, μιας φρέσκιας φράουλας, μια απολαυστικής καραμέλας, σοκολάτας ή βανίλιας, ή του τελευταίου trend της αγοράς, η παλέτα της AVEL τα έχει ΟΛΑ! Τα Γευστικά Προφίλ μας προσφέρονται επίσης ως Φυσικές Αρωματικές Ύλες (Natural Flavours).

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΕΥΣΗΣ

Αναζητάτε τη ξεκάθαρη διαφοροποίηση του προϊόντος σας στην αγορά; Ανακαλύψτε πως οι πρωτοπόρες Τεχνολογίες Γεύσης της AVEL, Taste Modulation, Flavor Encapsulation, Emulsions, Sensation Flavors και Seasonings, μπορούν να προσφέρουν μοναδικά οφέλη στο προϊόν σας!

flavorings AVEL naturalness αρωματικές ύλες

Οι  Φυσικές Αρωματικές Ύλες (Natural Flavors) είναι ένα πολύ σημαντικό και αναπτυσσόμενο κομμάτι της γκάμας μας. Και αυτό, γιατί οι καταναλωτές σήμερα είναι πιο σκεπτικοί από ποτέ για τη σύσταση των τροφών που καταναλώνουν, με αποτέλεσμα να επιλέγουν όλο και περισσότερο προϊόντα clean label, με λιγότερα και οικεία συστατικά. Οι all-natural claims, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών αρωματικών υλών, θεωρούνται πλέον ενδείξεις υγιεινής διατροφής.

Πέρα από Φυσικές Αρωματικές Ύλες, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα Add-back/ FTNF αρωματικών υλών (αλλιώς Restoration Flavors) για 100% χυμούς. Οι λύσεις αυτές δε δηλώνονται (επομένως υποστηρίζουν ισχυρισμούς clean-label) και επιπλέον προσδίδουν μια αυθεντική γεύση φρούτων στο προϊόν σας.

Natural-tasting προφίλ

Η AVEL επενδύει περεταίρω στη Φυσικότητα, μέσω φυσικών-αυθεντικών γευστικών προφίλ μέσα από φόρμουλες εμπνέονται από, αναπαράγουν ή/και εμπεριέχουν συστατικά της ίδιας της φύσης. Θεωρούμε μια τέτοια προσέγγιση απαραίτητη για να ανταποκριθούμε στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου οι καταναλωτές αναζητούν  γεύσεις  όσο το δυνατόν πιο κοντινές σε αυτές που βρίσκουν στη φύση ή/και στην πρωτότυπη τροφή.

Flavorings AVEL taste modulation αρωματικές ύλες

Η γεύση είναι μια πολύπλοκη, πολυδιάστατη αντίληψη και το προϊόν της όσφρησης, των  βασικών γεύσεων και των αισθήσεων του τριδύμου (smell, basic tastes and trigeminal senses). Υπάρχουν πέντε καθολικά αποδεκτές βασικές γεύσεις που γίνονται αντιληπτές από τον άνθρωπο: γλυκό, αλμυρό, ξινό, πικρό και umami.

Η γκάμα των λύσεων Taste Modulation της AVEL αποτελείται από Αρωματικές Ύλες που ‘ρυθμίζουν’ τις βασικές αυτές γεύσεις. Σε συνδυασμό με το γευστικό προφίλ στοχεύουν στη βελτίωση της συνολικής γεύσης τροφίμων, ποτών, φαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Taste Modulation και υγιεινά προϊόντα

Οι λύσεις Taste Modulation είναι ιδιαίτερα επωφελείς για προϊόντα που τοποθετούνται στην αγορά ως ‘υγιεινά’ (‘free-from’, ‘low-in’, ‘goods-in’). Τέτοια προϊόντα είναι όλο και πιο περιζήτητα από τους σύγχρονους καταναλωτές που είναι καλύτερα ενημερωμένοι και περισσότερο συνειδητοποιημένοι σε θέματα υγείας και που προσέχουν το βάρος τους.

Όμως, η ζάχαρη, το λίπος και το αλάτι αποτελούν βασικούς παράγοντες στον καθορισμό τόσο του γευστικού προφίλ, όσο και της υφής, δομής και όψης των τροφίμων και ποτών. Έλλειψη τους από τη συνταγή οδηγεί αυτόματα σε μια πιο επίπεδη, υποδεέστερη συνολική γευστική εμπειρία. Οι Taste Modulation λύσεις της AVEL επαναφέρουν την ισορροπία στα γευστικά προφίλ υγιεινών προϊόντων και προσφέρουν μια ενισχυμένη γευστική εμπειρία στους καταναλωτές!

Taste Modulation – Κυριότερα oφέλη
 • Ισορροπημένη και βελτιωμένη συνολική γεύση σε προϊόντα που περιέχουν λιγότερη ή καθόλου πρόσθετη ζάχαρη, λίπος και αλάτι.
 • Βελτιωμένη υφή, γεύση και άρωμα σε προϊόντα χωρίς MSG, μαγιά, Ribo και HVP, επιτρέποντας επίσης ισχυρισμούς ‘clean label’.
 • Συγκάλυψη ανεπιθύμητης επίγευσης (after taste) σε Φαρμακευτικά προϊόντα και Συμπληρώματα Διατροφής. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για προϊόντα που απευθύνονται σε παιδιά.
 • Συγκάλυψη ανεπιθύμητης επίγευσης (π.χ. πικράδα) που συνδέεται με τεχνητές και φυσικές γλυκαντικές ουσίες, όπως Στέβια.
 • Συγκάλυψη ενδεχόμενης ανεπιθύμητης επίγευσης που σχετίζεται με φυτικές ίνες και σπόρους που χρησιμοποιούνται σε αρτοπαρασκευάσματα.
 • Βελτιωμένη υφή σε προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, π.χ. γαλακτοκομικά.

flavorings AVEL flavor encaptulation αρωματικές ύλες

Οι καταναλωτές σήμερα αναμένουν αυθεντικές, έντονες και συνεπείς γευστικές εμπειρίες. Παράλληλα, οι παραγωγοί τροφίμων και ποτών θέλουν να ενσωματώνουν στα προϊόντα τους γευστικές λύσεις που να είναι σταθερές, να έχουν μακρά διάρκεια ζωής στο ράφι και να παραμένουν αποτελεσματικές κατά την επεξεργασία.

Ωστόσο, κατά την επεξεργασία και με την πάροδο του χρόνου, πολύτιμα αρωματικά συστατικά χάνονται, η ένταση της γεύσης να ατονεί και το γευστικό προφίλ αλλοιώνεται.

Η λύση βρίσκεται στα Encapsulated Flavors της AVEL!

Τα Encapsulated Flavors της AVEL είναι πρωτοπόρες λύσεις προστιθέμενης αξίας με  πολλαπλά οφέλη όσον αφορά στη σταθερότητα, επίδραση και απελευθέρωση της αρωματικής ύλης, καθώς επίσης και στη διάρκεια ζωής και στην επεξεργασία της. Πρακτικά αποτελούν flavor delivery systems σε μορφή σκόνης, όπου η γεύση προστατεύεται σε ειδικές μήτρες (matrices). Αποτελούν non dusting granules με εξαιρετική διαλυτότητα και ιδιότητες ανάμιξης, καθώς και με παρατεταμένη διάρκεια ζωής στο ράφι, σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και 36 μήνες! Επίσης, προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για ελεγχόμενη απελευθέρωση γεύσης (flavor release). Αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά οδηγούν στα ακόλουθα μοναδικά οφέλη που αφορούν ένα ευρύ φάσμα καθημερινών καταναλωτικών προϊόντων:

 • Γεμάτη γεύση με συνεπές προφίλ και ένταση που διαρκούν μέσα σε μια παρατεταμένη διάρκεια ζωής του προϊόντος στο ράφι.
 • Εκπληκτικά αυθεντική, φυσική και φρέσκια γεύση και μυρωδιά.
 • Γεύσεις μακράς διαρκείας (που εξελίσσονται στο στόμα).
 • Σύνθετη-ενδιαφέρουσα γευστική εμπειρία μέσα από συνδυασμό διαφόρων γευστικών αρωμάτων με διαφορετικό χρόνο απελευθέρωσης.

Flavorings AVEL emulsions αρωματικές ύλες

Αναζητάτε ένα cloudifier που θα δώσει μια αυθεντική όψη στο ποτό/ αφέψημα σας ή που θα αντικαταστήσει πιθανόν ‘ακριβά’ συστατικά, όπως γάλα και χυμούς; Ή μήπως επιζητείτε μια λύση που να επιτρέπει την προσαρμογή της όψης-εμφάνισης και την καλύτερη υφή προϊόντων με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη; Ή μήπως θέλετε να ενισχύσετε την ένταση, την καθαρότητα και φυσικότητα του αρώματος του ποτού σας;

 
Προσφέρουμε πολύ εξειδικευμένα emulsions που καλύπτουν όλες τις πιθανές ανάγκες.

Τα emulsions είναι λύσεις κατά παραγγελία (tailor-made), είναι οικονομικά και παρέχουν στο τελικό προϊόν σταθερό cloud system, ισορροπημένο γευστικό προφίλ, έντονη γεύση, και απαλή υφή.

flavorings AVEL sensations αρωματικές ύλες Πώς θα ήταν η γεύση τσίλι χωρίς την αίσθηση καυτερότητας; Πώς θα ήταν η γεύση μέντα χωρίς την αίσθηση δροσιάς; Και, αντίστοιχα, πώς θα ήταν η γεύση cola χωρίς την αίσθηση του ανθρακικού; Η γεύση είναι μια πολύπλοκη, πολυδιάστατη αντίληψη και το προϊόν της όσφρησης, των βασικών γεύσεων και αισθήσεων του τριδύμου (smell, basic tastes and trigeminal senses).

Sensation Flavors – Πως λειτουργούν;

Η AVEL προσφέρει μια σειρά από τεχνολογίες γεύσεων – Sensation Flavors που διεγείρουν τα νεύρα που μεταφέρουν σήματα για τον πόνο, την αφή και τη θερμότητα (αισθήσεις του τριδύμου). Τέτοιες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με Aρωματικά Προφίλ επιτρέπουν πιο ρεαλιστικές ή και πιο παιχνιδιάρικες-απρόσμενες γευστικές εμπειρίες.

Οι Sensation Flavors της AVEL περιλαμβάνουν:

 • Cooling: Αναζωογονεί μέσα από μια καθαρή και δροσιστική αίσθηση. Ιδιαίτερα σημαντική για αρωματικά προφίλ μέντας αλλά και φρούτων.
 • Warming/Heating: Προσφέρει μια αίσθηση θερμότητας-καυτερότητας. Ιδιαίτερα σημαντική για αρωματικά προφίλ τζίντζερ, τσίλι, πάπρικα, κλπ.
 • Tingling: Προσφέρει μια αίσθηση ‘buzz’.
 • Mouthwatering: Συμβάλλει στη βελτιωμένη (moister) εμπειρία ξηρών τροφίμων, ιδιαίτερα σημαντική για καραμέλες, τσίχλες και αρτοπαρασκευάσματα.
 • Κάθε συνδυασμός των παραπάνω.

Flavorings AVEL seasonings αρωματικές ύλες

Προσφέρουμε μια τεράστια παλέτα επιλογής Seasoning (καρυκευμάτων) που ικανοποιούν όλες τις μεθόδους εφαρμογής (slurry, dust-on):

 • Φυσικές αρωματικές ύλες – Natural flavors
 • Προφίλ με βάση το τυρί/ γαλακτοκομικά
 • Culinary-cuisine  style flavors, όπως Μπάρμπεκιου, Μεσογειακή, Μεξικάνικη κλπ
 • Χρήση Τεχνολογιών Γεύσης που ανταποκρίνονται στις τάσεις health & wellness:
  • Χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αλάτι, χωρίς-MSG, χωρίς-HVP, χαμηλά λιπαρά, λιγότερα/ καθόλου artificials (clean label).
  • Ανάπτυξη building blocks για ανάμιξη με συστατικά commodity.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ

Οι Αρωματικές ύλες μας είναι κατάλληλες για όλα τα Τρόφιμα, Ποτά, Συμπληρώματα Διατροφής και Φαρμακευτικά προϊόντα:

Savory

π.χ. ζωμοί, σούπες, έτοιμα γεύματα, σάλτσες, καρυκεύματα

Σνακ

π.χ. τσιπς, ποπ κορν, κράκερς

Γλυκά

π.χ. καραμέλες, αρτοπαρασκευάσματα, σοκολάτες, τσίχλες

Γαλακτοκομικά

π.χ. γιαούρτι, γάλα, τυρί, τυρί, παγωτό, επιδόρπια

Ποτά

π.χ. μη αλκοολούχα ποτά (αναψυκτικά, χυμοί, νέκταρ, νερά, RTD τσάι/καφές  κ.λπ.), αλκοολούχα (μπύρα, λικέρ/ οινοπνευματώδη κλπ.), ζεστά ροφήματα (καφές, τσάι, σοκολάτα κλπ.)

 

Συμπληρώματα Διατροφής

π.χ. βιταμίνες, functional drinks

Φαρμακευτικά προϊόντα

π.χ. σιρόπια

Στοματική Φροντίδα

π.χ. οδοντόπαστες, στοματικά διαλύματα

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, και να βρούμε από κοινού την πιο κατάλληλη λύση!

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι Αρωματικές Ύλες (flavors) είναι ουσίες ή παρασκευάσματα που προσδίδουν ή τροποποιούν μια συγκεκριμένη γεύση, οσμή ή/και τρίδυμη αίσθηση (π.χ. θερμoκρασία, υφή), προκειμένου να προσφέρουν μια επιθυμητή οργανοληπτική εντύπωση. Σήμερα, οι Αρωματικές Ύλες είναι χρήσιμες σε προϊόντα πέρα από Τρόφιμα και Ποτά, όπως Συμπληρώματα Διατροφής, Φαρμακευτικά προϊόντα και προϊόντα Στοματικής Υγιεινή (oral care).

Ο απώτερος στόχος για τη χρήση Αρωματικών Υλών είναι η βελτίωση της συνολικής αντίληψης της γεύσης ενός προϊόντος προκειμένου αυτό να καταστεί πιο ελκυστικό στους καταναλωτές. Το επιτυγχάνουν αυτό με διάφορους τρόπους:

 • Προσδίδουν μια υπογραφή (=μια μοναδική και χαρακτηριστική γεύση αναγνωρίσιμη από τους καταναλωτές) υποστηρίζοντας έτσι την προσωπικότητα της μάρκας – brand personality.
 • Ενισχύουν την τοποθέτηση της μάρκας (brand positioning), προσδίδοντας αυθεντικότητα, φυσικότητα, φρεσκάδα κτλ στο γευστικό προφίλ.
 • Καλύπτουν δυσάρεστες επιγεύσεις (after tastes) που απορρέουν από τη σύσταση συγκεκριμένων προϊόντων, π.χ. φαρμακευτικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, τρόφιμα/ ποτά με τεχνητά ή φυσικά γλυκαντικά.
 • Βελτιώνουν τη συνολική γεύση υγιεινών/ ‘light’ προϊόντων με χαμηλά επίπεδα ζάχαρης, αλατιού ή λίπους.
 • Αντικαθιστούν ή επαναφέρουν τα γευστικά χαρακτηριστικά που χάνονται κατά την επεξεργασίας π.χ. ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες.

Επιπλέον, οι Αρωματικές Ύλες διασφαλίζουν ένα συνεπές γευστικό προφίλ σε όλες τις παρτίδες και μέσα στο χρόνο.

Μείγματα συστατικών τροφίμων (πρόσθετα, αρωματικές ύλες, λειτουργικά συστατικά) που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια πλήρη γευστική λύση και προφίλ γεύσης.