AVEL > ΟΙΝΟΣ

ΟΙΝΟΣ

Το 2017 η AVEL εισέρχεται στην κατηγορία των Οινολογικών Πρόσθετων, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη πρόοδο και το δυναμικό της Ελληνικής παραγωγής οίνου. Αφοσιωμένη στο να προσφέρει  κορυφαία ποιότητα και καινοτομία σε όλο το εύρος των προϊόντων της, η AVEL συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει μια ισχυρά προσανατολισμένη στην έρευνα και ανάπτυξη εταιρεία που παράγει νέες βιοτεχνολογίες, εξειδικευμένα οινολογικά πρόσθετα προϊόντα και καινοτόμες τεχνικές οινοποίησης.

wine-792877_1280

ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ – Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ AVEL

‘Μαζί μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους ουρανίσκους και των πιο απαιτητικών φίλων του οίνου!’

Στοχεύοντας στο να αναδείξουν τη φυσική γεύση του σταφυλιού, τα Οινολογικά Πρόσθετα που διαθέτουμε βοηθούν τον οίνο να προσδώσει το μέγιστο οργανοληπτικό δυναμικό του ως προς το άρωμα, τη γεύση, το χρώμα, την επίγευση και την υφή.

Μοντέλο υπηρεσιών

Αυτά καθ’ αυτά τα Οινολογικά Πρόσθετα αποτελούν ένα μόνο κομμάτι της υπηρεσίας μας, η οποία περιλαμβάνει συνεχή υποστήριξη του πελάτη και μεταφορά τεχνογνωσίας. Ειδικότερα, ανάλογα με τις ανάγκες (επιθυμίες) του πελάτη μας, συν-δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις – tailor made, που συνδυάζουν τα κατάλληλα Οινολογικά Πρόσθετα ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, παρακολουθούμε το προϊόν καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του και το υποστηρίζουμε αναλόγως. Επίσης, ενημερώνουμε για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις της οινολογικής βιομηχανίας επιδιώκοντας να είμαστε μαζί με τους πελάτες μας πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

 ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ – ΓΚΑΜΑ AVEL 

‘Πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Διεθνή Οργανισμό Αμπέλου και Οίνου (O.I.V.)’

Wine Additives AVEL grapes 1

Το εύρος των εξειδικευμένων λύσεων μας ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και πρόκληση που αντιμετωπίζει ο οινολόγος και ο οινοπαραγωγός κατά τη διαδικασία της οινοπαραγωγής, ‘από την παράδοση του σταφυλιού μέχρι και την εμφιάλωση’. Προσδίδουμε οφέλη σε όλους τους τύπους οίνου, ξηρούς, γλυκούς και αφρώδεις, και σε όλες τις ποιότητες, ακόμη και στους πιο εκλεκτούς με λεπτά και εκλεπτυσμένα γευστικά προφίλ. Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για τις πολλές και μοναδικές ποικιλίες των Ελληνικών αμπελώνων και για όλες τις σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης. Όλα μας τα Οινολογικά Πρόσθετα της AVEL είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Διεθνή Οργανισμό Αμπέλου και Οίνου (O.I.V.) και σχεδιασμένα ώστε να προσδίδουν χαμηλό επίπεδο θειωδών (SO2) στο τελικό προϊόν. Είμαστε υπερήφανοι που ειδικευόμαστε σε προϊόντα Βιοτεχνολογίας, πιστοποιημένα για χρήση σε Βιολογικούς Οίνους.

Ανακαλύψτε τι επιφυλάσσει η γκάμα μας: Από Υλικά Ζύμωσης ως Προϊόντα Επεξεργασίας!

 

ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΩΣΗΣ

Wine Additives AVEL yeastsΖύμες

Μεγάλη ποικιλία, πάνω από 20 είδη. Ειδικευόμαστε σε Μη Γενετικά Τροποποιημένες (Non G.M.O.) μαγιές. Στα επόμενα χρόνια, η AVEL θα συνεχίσει να δοκιμάζει και να βελτιστοποιεί τις μαγιές της για όλες τις Ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών.

Τανίνες για ζύμωση

με υψηλή αντιοξειδωτική δράση.

Ένζυμα

PE, PG, PL, β-γλουκανάση, β-γλυκοσιδάση, λυσοζύμη με ισχυρή ενζυματική δράση.

Θρεπτικά
  • Οργανικά – Πολύ-λειτουργικά πρόσθετα με αντιοξειδωτική δράση και συνεισφορά σε οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.
  • Ανόργανα υλικά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τανίνες για παλαίωση
Μαννοπρωτεϊνες
Εναλλακτικά δρύινων βαρελιων

Γαλλικού και αμερικάνικου τύπου

Διαυγαστικά

Αντι-αλλεργικά (πρωτεΐνη μπιζελιού και μείγματα που συνεισφέρουν σε οργανοληπτικά χαρακτηριστικά) και συμβατικά.

Σταθεροποιητάς – ζελατίνες
Φιλτρόχαρτα
Χημικά – Ά ύλες
Καθαριστικά, απολυμαντικά

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, και να βρούμε από κοινού την πιο κατάλληλη λύση!