AVEL > ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Τα Kαλλυντικά αποτελούν πλέον σημαντικό κομμάτι της καθημερινής ζωής των ανθρώπων των ανεπτυγμένων χωρών. Ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και τύπου επιδερμίδας, οι καταναλωτές σήμερα αναζητούν το κατάλληλο προϊόν ομορφιάς που θα επιφέρει ορατά αποτελέσματα και θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση τους.

Μοντέλο υπηρεσιών

Η μεγάλη ποικιλία Προϊόντων Ομορφιάς & Καλλυντικών που διαθέτει η AVEL προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες κάθε ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα, η εταιρία μας, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία της και το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό της, παρέχει την κατάλληλη τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη.

Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας και σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε,  αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κάθε πρόκληση συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης και του λανσαρίσματος, συνεχίζουμε να το παρακολουθούμε καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του και να προσφέρουμε σχετικές βελτιώσεις και προτάσεις, όπου χρειάζεται. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ακόμα πληροφόρηση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο των Προϊόντων Ομορφιάς & Καλλυντικών, ώστε να διασφαλίσουμε ότι μαζί με τους πελάτες μας είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Beauty Care & Cosmetics AVEL lab ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα, μπορούμε να συνδυάσουμε τις πρώτες ύλες Προϊόντων Ομορφιάς & Καλλυντικών μας με Αρώματα για να παρέχουμε μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Η λειτουργία Εργαστηρίου Εφαρμογής Προϊόντων Ομορφιάς & Καλλυντικών από το 2012 στο χώρο τις AVEL, αποτελεί ξεκάθαρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της προσέγγισής μας στον τομέα της Προσωπικής Φροντίδας.

 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή των πιο αποτελεσματικών λύσεων για Προϊόντα Ομορφιάς & Καλλυντικά, ανεξαρτήτως πρόκλησης.

Beauty Care & Cosmetics AVEL main προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ –  ΓΚΑΜΑ AVEL

Η γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε χαρακτηρίζεται από λύσεις υψηλής τεχνολογίας και είναι στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις που υπαγορεύουν οι σύγχρονες προσδοκίες των καταναλωτών.

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τις υποκατηγορίες συστατικών μας για εφαρμογή σε Προϊόντα Ομορφιάς & Καλλυντικά, και πώς αυτά μπορούν να προσδώσουν επιπλέον αξία στο προϊόν σας;

Ακολουθείστε μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι …

beauty care & cosmetics AVEL προιοντα ομορφιάς & καλλυντικάΆτονο δέρμα, δυσχρωμίες, ξηροδερμία , ρυτίδες ή λεπτές γραμμές έκφρασης, λιπαρό τριχωτό της κεφαλής και πιτυρίδα ή τριχόπτωση;

Η AVEL έχει λύσεις για κάθε ανάγκη!

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά Οίκους παραγωγής Δραστικών Ουσιών με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα. Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο, μας έχει οδηγήσει σε επιλεγμένες συνεργασίες που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εξαιρετικά προηγμένα μόρια/συστατικά και δραστικές ουσίες για εφαρμογή σε προϊόντα αισθητικής/ καλλυντικά.

Διαθέτουμε Δραστικές Ουσίες για όλες τις παρακάτω εφαρμογές:

Περιποίηση Δέρματος/ Skin Care:
 • Αντιγήρανση: Αντιρυτιδική δράση, Σύσφιξη του δέρματος, Τόνωση της επιδερμίδας, Βελτίωση/Αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών
 • Καθημερινή Άμυνα: Αντιοξειδωτική δράση, Αποτοξίνωση της επιδερμίδας, Προστασία από την Φωτογήρανση (IR-Visible Light-DNA Protection)
 • Αδυνάτισμα, Κάψιμο λίπους και Μείωση πόντων στο σώμα
 • Εμφάνιση Eπιδερμίδας: Δράση κατά των καφέ κηλίδων, Λάμψη της επιδερμίδας
 • Μικρο-κυκλοφορία
 • Ενυδάτωση, Ενίσχυση των ανώτερων στοιβάδων της επιδερμίδας προς αποφυγή αφυδάτωσης
 • Κατά της ακμής, Ρύθμιση της λιπαρότητας
 • Καταπραϋντικοί παράγοντες για την ερεθισμένη επιδερμίδα
 • Φίλτρα UV για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία/ IR-Visible Light Προστασία του DNA/ SPF Boosters

Επιπλέον, προσφέρει τεχνολογικές λύσεις που υποστηρίζουν την αναγραφή στη συσκευασία claims που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν.

Περιποίηση Mαλλιών:
 • Κατά της Πιτυρίδας
 • Κατά του Φριζαρίσματος
 • Προστασία – Διατήρηση Χρώματος βαμμένων μαλλιών
 • Conditioning Agents
 • Κατά τις Τριχόπτωσης/ Ενίσχυση ανάπτυξης της τρίχας
 • Προστασία από τη θερμότητα/ Αντι-γήρανση των μαλλιών
 • Βαθύς καθαρισμός – Έλεγχος λιπαρότητας του τριχωτού της κεφαλής
 • Επανόρθωση – Αναδόμηση της τρίχας
 • Λάμψη

Beauty Care & Cosmetics emulsifiers ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Η αυξανόμενη ζήτηση για υψηλό SPF, ελκυστικές υφές, φυτική προέλευση, πολλαπλές χρήσεις και ιδιότητες ενός υλικού, είναι μόνο μερικές από τις προσδοκίες και προκλήσεις της αγοράς Προϊόντων Ομορφιάς & Καλλυντικών σήμερα.

Η γκάμα των Γαλακτωματοποιητών μας ικανοποιεί όλες αυτές τις προσδοκίες και ακόμα περισσότερες!

Περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν σταθερότητα κάτω από πολύ έντονες-στρεσογόνες συνθήκες. Παρέχει επιπλέον μεγάλο εύρος συνθέσεων από Sprayable έως Thick Creams που προσδίδουν μοναδικές υφές κάνοντας ελκυστικό το τελικό προϊόν. Επιπλέον, καινοτόμες λύσεις και τεχνολογικές πατέντες που προσφέρουν ευρύ φάσμα αναπτύξεων όσον αφορά την κλίμακα pH, διαδικασία παρασκευής εν θερμώ ή/και εν ψυχρώ και υψηλή προστιθέμενη αξία στο τελικό προϊόν.

Η διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων σας με τους Γαλακτωματοποιητές της AVEL μπορεί να είναι τόσο απλή αλλά και τόσο ελκυστική!

Beauty Care & Cosmetics Polymers ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Τα πιο συνηθισμένα κριτήρια για την επιλογή ενός Πολυμερούς, είναι οι πηκτικές ή/ και οι ιδιότητές σταθεροποίησης του τελικού προϊόντος.

Φαντάζεστε το Πολυμερές να μπορούσε να πάει το προϊόν σας ένα βήμα παραπέρα; Φαντάζεστε το Πολυμερές να μην προσέφερε μόνο λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα, όπως:

 

 1. Συμβατότητα με Φίλτρα UV Οξειδωτικά Μέσα, DHA, Ηλεκτρολύτες, Αλκοόλες και Κατιονικούς Παράγοντες
 2. Χρήση σε διαφορετικές τιμές pH
 3.  Δυνατότητα σταθεροποίησης υψηλής συγκέντρωσης ελαίων

αλλά να προσέδιδε και μια ξεχωριστή υφή που θα διαφοροποιούσε το τελικό προϊόν στην αγορά;

Τι και αν η Πολυμερής ένωση σας δεν ήταν μόνο ένα ακόμα συστατικό με λειτουργικό ρόλο στη τελική σύνθεση του προϊόντος σας, αλλά προσέφερε οφέλη προστιθέμενης αξίας;

Ανεξάρτητα από τη μορφή (υγρή ή σκόνη), την προέλευση (φυσική ή συνθετική) και τον χαρακτήρα, η ποικιλία Πολυμερών της AVEL παρέχει την πιο πλήρη και καινοτόμα πρόταση για την επίλυση κάθε είδους πρόκλησης.

Beauty Care & Cosmetics Emollients ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς για τα προϊόντα ‘free-from’ αφορούν επίσης ισχυρισμούς ‘χωρίς σιλικόνη’ (‘silicon-free’).

Η γκάμα Emollients τις AVEL προσφέρει Προϊόντα φυτικής προέλευσης αντικατάστατα των σιλικόνων προσδίδοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο τελικό προϊόν.

Αλλά, τα οφέλη δεν σταματούν εδώ! Οποιαδήποτε επιθυμητή υφή μπορεί να επιτευχθεί: Από Soft/ Silky/ Powdery έως Rich/ Occlusive, η AVEL έχει μια πρόταση για όλες τις ανάγκες.

beauty care & cosmetics texturing agents ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Φανταστείτε τη στιγμή που αξιολογείτε ένα καλλυντικό… Εκτός από το άρωμά του, η πρώτη εντύπωση προέρχεται πάντα από την υφή του. Έτσι, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, η αίσθηση του προϊόντος είναι πάντα ουσιαστικής σημασίας!

Η γκάμα μας περιλαμβάνει Παράγοντες Βελτίωσης Υφής που τροποποιούν και σταθεροποιούν την υφή ανάλογα με τις ανάγκες σας. Κυρίως σε μορφή σκόνης, οι Παράγοντες Βελτίωσης Υφής που διαθέτουμε είναι η ιδανική λύση για την βελτιστοποίηση της υφής σε εφαρμογές όπως τα αντηλιακά, τα προϊόντα μακιγιάζ και τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος.

Beauty Care & Cosmetics Film Formers ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Ένα σημαντικό κριτήριο επιτυχούς σύνθεσης ενός αντηλιακού προϊόντος είναι η ικανότητά του να παραμένει στο δέρμα. Διαφορετικά, για ποιο λόγο να χρησιμοποιεί κανείς αντηλιακό;

Η μεγάλη πλειοψηφία των προϊόντων στην αγορά υπόσχονται ευρεία αντηλιακή προστασία, αλλά μόνο όταν το προϊόν παραμένει στο δέρμα. Η ποικιλία των Film Formers που διαθέτει η AVEL, λόγω των αδιάβροχων ιδιοτήτων τους, εγγυάται τα επιθυμητά αποτελέσματα, προσφέροντας επιπλέον οφέλη, όπως η άψογη διάλυση φίλτρων UV στο τελικό προϊόν.

beauty care & cosmetics foaming agents ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Τα ευρέως χρησιμοποιούμενα προϊόντα καθαρισμού ενδέχεται να περιλαμβάνουν μεγάλη ποσότητα επιθετικών ουσιών για στο δέρμα, τα μάτια και τα μαλλιά.

Τα Θειικά άλατα (Sulphates) κατηγορούνται για ερεθισμό και οι σύγχρονες τάσεις υπαγορεύουν προϊόντα ‘sulphate-free’.

Όσον αφορά στα Επιφανειοδραστικά, η AVEL προσφέρει Aνιονικούς, Mη Aνιονικούς και Aμφοτερικούς παράγοντες οι οποίοι σέβονται τη φυσική μικρο-χλωρίδα του δέρματος, δεν προκαλούν ερεθισμούς στα μάτια και είναι κατάλληλοι για κάθε είδους εφαρμογή, καθώς και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Φυσικά, οι εφαρμογές τους είναι αμέτρητες, καθώς μπορούν να λειτουργήσουν ως Foam Boosters και Foam Stabilizers και προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε τύπο τελικής σύνθεσης/ φόρμουλας.

Beauty Care & Cosmetics Conditioning Agents ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που οι καταναλωτές αναμένουν από ένα Conditioning Agent;

Να δίνει ωραία αίσθηση στο δέρμα και τα μαλλιά, να μην δημιουργεί build up effects, να λειτουργεί ως αντιστατικός παράγοντας, να προσδίδει λάμψη στα μαλλιά και να κάνει πιο εύκολο το χτένισμα.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να αποτελέσουν τα πλεονεκτήματα του δικού σας conditioner, επιλέγοντας τους Conditioning Agents της AVEL! Η γκάμα μας περιλαμβάνει παράγοντες εναλλακτικούς των Quats και υψηλής ποιότητας Performance Materials.

beauty care & cosmetics preservation systems ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Η Φυσική και Εναλλακτική Συντήρηση είναι συνεχείς προκλήσεις της εποχής μας.

Η Μικροβιολογία εξακολουθεί να είναι και θα παραμείνει μια επιστήμη που απαιτεί εξαντλητικές κλινικές μελέτες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προκλήσεις όπως ‘preservative-free’ και ‘natural preservation’ είναι φλέγοντα θέματα και πρέπει να προσεγγιστούν με την κατάλληλη προσοχή, ώστε να μην παραπλανήσουν τον καταναλωτή, δεδομένου ότι αφορούν στην ασφάλεια του τελικού προϊόντος.

Μετά από σοβαρή έρευνα είμαστε σε θέση να παρέχουμε λύσεις που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες: Τεχνολογικές λύσεις από σύγχρονα Συστήματα Συντήρησης που επιτρέπουν ‘preservative-free’ claims καθώς και απόλυτη ασφάλεια στο τελικό προϊόν.

Beauty care & cosmetics color cosmetics ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Όταν η εφαρμοσμένη επιστήμη συναντά την φαντασία, είναι ώρα να εξερευνήσετε την γκάμα προϊόντων για Color Cosmetics της AVEL.

Σε αυτή θα βρείτε τα χρώματα, τη φαντασία και όλα τα μέσα για την επίτευξη των επιθυμιών σας.

Συγκεκριμένα, τεχνολογικά προηγμένα Συστήματα Επικάλυψης των Pigments, που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα του τελικού προϊόντος για την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών.

Παρέχουμε μεγάλο εύρος Ά υλών για εφαρμογές προϊόντων Color Cosmetics: Πούδρες, υγρές μορφές, μορφές stick κλπ.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει επικαλυμμένες χρωστικές, οργανικές χρωστικές και pastes, ειδικά σχεδιασμένους γαλακτωματοποιητές, πολυμερή, κεριά, πέρλες κλπ.

Beauty Care & Cosmetics UV protection ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Ένα βήμα πέρα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα οργανικά φίλτρα, είναι τα προϊόντα που διαθέτει η AVEL καθώς καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από Coated Mineral Filters ως απάντηση στις σύγχρονες προσδοκίες.

Τα Συστήματα Eπικάλυψης μας (Coating Systems) εξασφαλίζουν την άριστη απόδοση του προϊόντος, την ομοιόμορφη κάλυψη της επιδερμίδας και άλλων εξειδικευμένων ιδιοτήτων με βάση το προϊόν που θέλετε να αναπτύξετε.

Αλλά τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Η γκάμα μας παρέχει επίσης προϊόντα Προστασίας από την ακτινοβολία IR, όλο το φάσμα του  Ορατού (Visible Light) και Μπλε Φωτός (Blue light), ως λύσεις για ουσιαστική προστασία από την έκθεση στον ήλιο και όχι μόνο!!!

Beauty Care & Cosmetics Oral Care Solutions ΑVEL προϊόντα ομορφιάς & καλλυντικά

Η τερηδόνα  η πλάκα και η υπερευαισθησία των ούλων είναι τα κυριότερα ζητήματα στοματικής υγιεινής. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει Δραστικά Συστατικά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε όλες τις προκλήσεις που αφορούν στη στοματική υγιεινή.

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, και να βρούμε από κοινού την πιο κατάλληλη λύση!