AVEL > ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Τις τελευταίες δεκαετίες, τα Συμπληρώματα Διατροφής αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, καθώς διαδραματίζουν ολοένα και περισσότερο βασικό ρόλο στη διατροφή μας.

Μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής, είναι δυνατό να λάβουμε την πλειοψηφία των απαραίτητων συστατικών που χρειαζόμαστε, όπως μέταλλα και βιταμίνες, για τη διατήρηση  μιας καλής υγείας.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά συστατικά που είναι δύσκολο να ληφθούν ή να απορροφηθούν αποκλειστικά μέσω της διατροφής. Επιπλέον, οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, τα αυξημένα επίπεδα άγχους και η κακή διατροφή αποτελούν μερικούς μόνο από τους παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε διατροφικές ανεπάρκειες και εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Τα Συμπληρώματα Διατροφής αποτελούν τη λύση για να καλύψουν αυτό το κενό της διατροφής!

Ωστόσο, η αγορά έχει κορεστεί από συμπληρώματα διατροφής, τα οποία πολλές φορές υποστηρίζονται από ισχυρισμούς οι οποίοι δεν βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες, δεν έχουν τεκμηριωμένο επιστημονικό υπόβαθρο ή δεν είναι αναγνωρισμένοι από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA).

Μοντέλο υπηρεσιών

Η AVEL μπορεί να παρέχει μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων/specialties προϊόντων για την ικανοποίηση όλων των πιθανών απαιτήσεων κατά την ανάπτυξη νέων Συμπληρωμάτων Διατροφής, συνοδευόμενη πάντα από άριστη τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη. Διαθέτουμε μια συλλογή έτοιμων λύσεων, αλλά επίσης μπορούμε να συν-δημιουργήσουμε με τους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις, συνδυάζοντας τις κατάλληλες πρώτες ύλες/προϊόντα στις κατάλληλες αναλογίες, αναλόγως με τις εκάστοτε ανάγκες. Οι υπηρεσίες μας δεν ολοκληρώνονται με την κυκλοφορία του Συμπληρώματος Διατροφής στην αγορά, αλλά ακολουθούμε το τελικό προϊόν και το υποστηρίζουμε καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του.

Επιπλέον, μπορούμε να συνδυάσουμε τα προϊόντα των Συμπληρωμάτων Διατροφής με τις κατάλληλες Αρωματικές Ύλες και Γλυκαντικές Ουσίες που διαθέτουμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε μια πιο ευχάριστη γευστική εμπειρία και την καλύτερη αποδοχή του προϊόντος από τους καταναλωτές. Μέρος της πελατοκεντρικής μας προσέγγισης είναι επίσης η πληροφόρηση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στη βιομηχανία των Συμπληρωμάτων Διατροφής.

συμπληρώματα διατροφής AVEL

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ – ΓΚΑΜΑ AVEL

Δεσμευόμαστε στην ανάπτυξη Συμπληρώματων Διατροφής που διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό!

Στη γκάμα των Συμπληρωμάτων Διατροφής της AVEL περιλαμβάνονται τόσο Έκδοχα όσο και Δραστικές Ουσίες, τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων με εξαιρετικές ιδιότητες και ισχυρισμούς (claims), που βασίζονται σε επιστημονικά αποτελέσματα και κλινικές μελέτες.

Ας αρχίσουμε μια μικρή εξερεύνηση στις προτάσεις και λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε για τον τομέα των Συμπληρωμάτων Διατροφής…

1. ΕΚΔΟΧΑ

Επικαλύψεις

Στη γκάμα μας περιλαμβάνονται έτοιμες επικαλύψεις, που προσδίδουν κάποια επιπλέον ιδιότητα στο τελικό προϊόν ή και απλές επικαλύψεις οι οποίες διατίθενται, σε λευκό χρώμα, άχρωμες / ή σε μία μεγάλη ποικιλία χρωματικών επιλογών, για την ικανοποίηση όλων των πιθανών απαιτήσεων.

Οι επικαλύψεις που μπορούμε να προσφέρουμε είναι πολύ εύκολες στη χρήση, έχουν πολύ καλή διαλυτότητα/διασπορά και βελτιστοποιημένο χρόνο επικάλυψης, προσφέροντας ένα απόλυτα ομοιόμορφο και επαναλήψιμο αποτέλεσμα.

a. Functional coatings

Στη γκάμα μας περιλαμβάνονται επικαλύψεις για:

 • Προστασία του API/Δραστικής ουσίας από την υγρασία και την οξείδωση
 • Ενίσχυση της σκληρότητας του δισκίου και προστασία από την ευθρυπτότητα
 • Προστασία του πυρήνα του δισκίου
 • Γαστροανθεκτικές επικαλύψεις/ Εντερικές επικαλύψεις
 
b. Non functional coatings
 • Επικαλύψεις για το χρωματισμό του δισκίου & επικαλύψεις με φυσικά χρώματα (χωρίς Ε)
 • Επικαλύψεις ζάχαρης
 • Επικαλύψεις στίλβωσης δισκίων
 
c. Personalized coatings

Σε περιπτώσεις που υπάρχουν πολύ εξειδικευμένες ανάγκες επικάλυψης, μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη και εξατομικευμένες επικαλύψεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 
Έκδοχα για Παρατεταμένη Αποδέσμευση

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε API/δραστικές υψηλής δοσολογίας ή API/δραστικές που χρειάζονται παρατεταμένη αποδέσμευση, μπορούμε να σας προσφέρουμε προϊόντα βασισμένα σε καινοτόμες τεχνολογίες επιτυγχάνοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Συνδετικά/ Αποσαθρωτικά

Παρέχουμε μια ποικιλία συνδετικών υλικών για υγρή κοκκοποίηση. Σε περίπτωση που δεν είναι επιθυμητή η υγρή κοκκοποίηση, στη γκάμα μας περιλαμβάνονται προϊόντα που λειτουργούν ταυτόχρονα ως συνδετικά και αποσαθρωτικά και είναι έτοιμα για χρήση για άμεση συμπίεση.

Διαλυτοποιητές

Παρέχουμε διαλυτοποιητές σε μορφή σκόνης, πολύ εύκολους στη χρήση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άμεση συμπίεση. Τα προϊόντα μας είναι προηγμένης τεχνολογίας παρέχοντας τη δυνατότητα αποτελεσματικής διαλυτοποίησης δραστικών ουσιών χαμηλής διαλυτότητας, αποφεύγοντας το στάδιο της υγρής κοκκοποίησης.

Παράγοντες Αύξησης Ιξώδους

Μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για την ανάπτυξη τελικών προϊόντων με ιξώδη που μπορεί να ποικίλλουν από λεπτόρρευστα μέχρι πιο παχύρευστα/γέλες, καλύπτοντας έτσι όλες τις πιθανές απαιτήσεις.

Γλυκαντικές Ουσίες

Η γκάμα μας περιλαμβάνει υψηλής καθαρότητας και ποιότητας φυσικές γλυκαντικές ουσίες, προς κάλυψη όλων των απαιτήσεων.

Γαλακτωματοποιητές

Μπορούμε να προσφέρουμε γαλακτωματοποιητές υψηλής ποιότητας για την ανάπτυξη ή την καλύτερη σταθεροποίηση πόσιμων συμπληρωμάτων.

Taste Masking

Το λεγόμενο taste masking αποτελεί όλο και περισσότερο ένα παράγοντα κλειδί για τη σύνθεση επιτυχημένων Συμπληρωμάτων Διατροφής, αφού η γεύση επηρεάζει κατά πολύ, αν όχι κατά το πλείστον, την αποδοχή των Συμπληρωμάτων από τους χρήστες τους.

Η AVEL παρέχει εξαιρετικές λύσεις taste masking ανταποκρινόμενες σε εξατομικευμένες ανάγκες, καλύπτοντας τη δυσάρεστη/μη αποδεκτή γεύση/επίγευση του τελικού προϊόντος που μπορεί να οφείλεται σε κάποιο συγκεκριμένο συστατικό της φόρμουλας.

Encapsulation

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε για micro-encapsulation κάπου συγκεκριμένου συστατικού που σας ενδιαφέρει.

2. ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία Δραστικών συστατικών για χρήση σε Συμπληρώματα Διατροφής που ανταποκρίνονται στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, στοχεύοντας την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών.

Τα περισσότερα από τα Δραστικά μας έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, μέσω in vitro, in vivo test και κλινικών δοκιμών. Όλα τα προϊόντα μας είναι σύμφωνα με τις νομοθεσίες της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Στη γκάμα των προϊόντων της AVEL περιλαμβάνονται προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και ταυτόχρονα προσδίδουν μοναδικές ιδιότητες στο τελικό σας προϊόν ξεχωρίζοντάς το από άλλα προϊόντα του ανταγωνισμού.

Μερικές από τις πιθανές τελικές χρήσεις τους είναι οι ακόλουθες:

 • Υγεία, ομορφιά και λάμψη του δέρματος
 • Αντι-γήρανση
 • Αντι-οξειδωτική δράση
 • Υγεία των νυχιών
 • Υγεία των μαλλιών
 • Αθλητισμός: Προστασία και Αποκατάσταση των μυών, Αναπλήρωση βασικών μεταλλικών στοιχείων
 • Διαχείριση σωματικού βάρους
 • Yγεία των αρθρώσεων
 • Υγεία και ενδυνάμωση των οστών
 • Ανοσοποιητικό σύστημα
 • Βελτίωση Καρδιαγγειακού συστήματος
 • Διαχείριση υψηλής πίεσης και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
 • Διαχείριση του διαβήτη
 • Αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κρυώματος
 • Βελτίωση του ουροποιητικού συστήματος
 • Υγεία των ματιών και προστασία της όρασης
 • Διαταραχές της διάθεσης και ανακούφιση από το στρες
 • Διαταραχή ύπνου
 • Βελτίωση της σεξουαλικής ζωής
 • Βελτίωση πέψης, καταπολέμηση δυσπεψίας και φουσκώματος
 • Βελτίωση της υγείας του εντέρου, διαχείριση του συνδρόμου IBS, επαναφορά της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου
 • Μαστίτιδα
 • Στοματική υγιεινή

Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, και να βρούμε από κοινού την πιο κατάλληλη λύση! 

σ